SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Ekibi'ne Başarı Belgesi...

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:08:43
Kar  Ekibi'ne Başarı Belgesi...
A- A+ PAYLAŞ
Arapgir ilçesinde karla mücadele çalışmasında bulunan İl Özel İdaresi çalışanlarına başarı belgesi verildi.
 
Arapgir İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen yemekli program, İl Özel İdaresi şantiyesinde düzenlendi. Törene, Arapgir İlçe Kaymakamı Ercan Turan, Belediye Başkanı Haluk Çömertoğlu, AK Parti İlçe Başkanı ve Meclis üyeleri ile beraber İl Özel İdaresi çalışanları katıldı. Arapgir Kaymakamı Ercan Turan, "2012 kış dönemini kazasız, belasız sizin üstün gayretlerinizle geçirmiş bulunmaktayız. Çok büyük sıkıntılar yaşadık. Kar yağışı ve tipinin uzun sürmesi çalışmalarımız zorlaştırdı. Her türlü
olumsuzluğa rağmen gayret gösterdiniz. Allah'ın izni ile tüm yollarımız açıldı. Arapgir ilçemizde kapalı köy yolumuz kalmadı. Hepinize emeklerinizden, gayretlerinizden, dolayı teşekkür ediyorum. Gece gündüz demediniz, hasta olan insanlara ulaşıp onların hayatlarını kurtardınız. Bunlar görülmekte ve takdir edilmektedir. Biz bunların farkındayız. Birlik beraberlikle bu işlerin üstesinden geldik" dedi. 
 
Belediye Başkanı Haluk Çömertoğlu,''Kazasız belasız sıkıntılı bir kış geçirdik. Karla mücadelede, İl özel İdaresi, Belediye ve Karayolları ile beraber Arapgir bu konuda sınıfı geçti. Son yüz yılın en etkili kışı diye bilirim. Kar kalınlığının 6 metreyi bulduğu terlerde, tipi açılan yoları tekrar kapattı. Kaymakamımızın başkanlığında oluşturulan kriz masası sayesinde araçların sevki ve idaresi çalışmalarımız kolaylaştırdı" şeklinde konuştu. 
 
Yeşilyayla Köyü Muhtarı Muharem Açıl ise, "Ben hayatımda böyle bir kış görmedim. Köy yolumuz uzun süre kapalıydı. İl Özel İdaresi ekipleri gelip yollarımızı açtı. Burada şuan 16 hane var. Kış günü mağdur olmadık" diyerek emeği geçenlere teşekkür etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız