SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kar Esiri Olduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:38:09
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'nın Arapgir ilçe merkezine, yaklaşık bir aydır aralıklarla yağan ve bazı mahallelerde yüksekliği 2 metreyi bulan karın temizlenmesi için belediye ekipleri büyük mücadele veriyor. 
     
Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık bir aydır yağan karın ilçe merkezini adeta esir aldığını söyledi. 
     
Belirli aralıklarla yağan karın, temizleme çalışmalarını olumsuz etkilediğini ifade eden Cömertoğlu, bazı mahallelerde kar kalınlığının 2 metreyi bulduğunu belirtti. 
     
Cömertoğlu, çarşı içinden temizlenen karın çevredeki bazı bölgelere kamyonlarla götürüldüğünü vurgulayarak, artık kar dökecek yer bulmakta zorlandıklarını dile getirdi. 
     
Çatılarda biriken karların dökülmesiyle yollarda adeta kar dağlarının oluştuğunu anlatan Çömertoğlu, şunları kaydetti: 
     
''Bir aydır yağan kar tüm şehri esir almış durumda. Çarşı içindeki karları kamyonlarımızla merkezin dışına çıkarmaya çalışıyoruz. Ama atacak yer kalmadı. Merkezdeki kar kalınlığı 1,5-2 metreyi buldu. Çatılardaki karların donmuş olması ve ağırlığı nedeniyle Sanayi Sitesinde belediye depolarının bulunduğu 200 metrekarelik çatı çöktü. Göz mahallemizin yoluna 8 defa çığ düşmüş durumda. İş makinelerimiz 24 saat kontak kapatmadan çalışıyor. Ama yolun sonuna geldik.'' 
     
Cömertoğlu, ekiplerin cadde ve sokaklardaki çalışmalarına bizzat katılarak incelemelerde bulundu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız