SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Geliyor

A- A+ PAYLAŞ
 
Hava sıcaklığı yurdun batı kesimlerinde 6 ila 8 derece azalacak. Trakya'nın yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Yağışların; Marmara, Batı Karadeniz ile Kütahya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. 
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Hatay ve Osmaniye çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinden itibaren Trakya'nın yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara, Batı Karadeniz ile Kütahya çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI: Ülkemizin batı kesimlerinde 6 ila 8 derece azalacak.
RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden hafif arasıra orta, Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 km/s) şeklinde esecek.
METEOROLOJİDEN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Marmara Bölgesi ve Batı Karadeniz'de etkili olması beklenen kuvvetli yağış nedeniyle sel ve su baskını yaşanabileceği bildirildi.
Marmara Bölgesi ve Batı Karadeniz için sel ve su baskını uyarısı yapıldı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün, Marmara ve Batı Karadeniz'de, poyraz fırtınasıyla birlikte kuvvetli sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.
Sağanak nedeniyle sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzlukların yaşanabileceği belirtilen açıklamada, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.
UYARILAR 
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Yağışların; Marmara, Batı Karadeniz ile Kütahya çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar vb.) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.
BÖLGELERİMİZDE HAVA 
MARMARA: Çok bulutlu, bölge genelinde kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlı, gece saatlerinden itibaren Trakya'nın yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (40-60 km/s) şeklinde esecek.
EGE: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeyi ile öğle saatlerinden itibaren bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışlar öğle saatlerinden itibaren Kütahya çevrelerinde kuvvetli olacak. Rüzgar Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/s) olarak esecek.
AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Hatay ve Osmaniye çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren Batı Akdeniz sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek.
İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, kuzeybatı kesimleri (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Kırıkkale, Konya'nın batı çevreleri) yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; bölge genelinde kuvvetli olması bekleniyor.
ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.
DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusu (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Muş, Bitlis, Van, Hakkari) aralıklı yağmurlu geçecek.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı bulutlu geçecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız