SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Geliyor..!

A- A+ PAYLAŞ

Soğuk hava ve kar yağışı Avrupa'yı etkisi altına aldı. Kar yağışı hafta sonu Türkiye'ye geliyor. Sıcaklıklar bugün yurdun kuzeybatı kesimlerinde, pazartesi gününden itibaren ise tüm yurtta 10-12 derece birden azalırken karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

Hava sıcaklığındaki azalmayla birlikte yağışlar yarın geceden itibaren Marmara'nın doğusu, iç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kar şekline dönüşecek. Yetkililer, soğuk havaya karşı vatandaşları tedbirli olmaya, araçlarının bakımını ve eksiklerini tamamlamaya çağırdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, yarın ve pazartesi günleri Marmara'nın batısı ile kıyı Ege dışında kalan tüm yurtta yağış bekleniyor.

Pazar günü Uşak, Afyonkarahisar ve Kütahya'da kar yağışı bekliyor.

HAVA SICAKLIĞI 10-12 DERECE ARASINDA AZALACAK

Orta Akdeniz üzerinden gelecek yağışlı havanın etkisiyle Marmara'da hafta sonunda hava sıcaklığı 10-12 derece arasında azalacak.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünün verdiği bilgiye, son günlerde Marmara Bölgesi'ne lodosun da etkisiyle 25 dereceye varan hava sıcaklığı hafta sonunda düşecek.

Orta Akdeniz'den gelecek yağışlı havanın etkisiyle hafta sonunda özellikle pazar günü hava sıcaklığı 10-12 derece azalarak, mevsim normallerine dönecek.

Bursa'da hafta içinde 25 derece olan sıcaklık pazar günü 13 dereceye inecek, İstanbul'da 22 dereceden 12 dereceye düşecek. Balıkesir'de 11 derecelik azalmayla sıcaklık 12, Çanakkale'de ise 10 derecelik düşüşle 12 dereceye gerileyecek.

Yetkililer, bölgede 4 Aralık Cumartesi gecesi başlayacak yağışın pazar günü devam edeceğini, sıcaklığın aralık ayı mevsim normallerine döneceğini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız