SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Kalınlığı 75 Cm.

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:01:03
Kar Kalınlığı 75 Cm.
A- A+ PAYLAŞ

Yoğun kar yağışı yaşamı etkilemeye devam ederken, Arapgir ilçe merkezinde kar kalınlığının 75 santimetreye ulaştığı bildirildi.

Ayrıca, Arapgir ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün daha ara verildi. 

İlçe Kaymakamı Ercan Turan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun yağış nedeniyle kar kalınlığının 75 santimetreye ulaştığı ilçede, yatılı bölge okulları hariç, ilköğretim ve lise okullarının yarın ve 21 Aralık Cuma günü tatil edildiğini bildirdi. 

Okulların tatil edildiği, vatandaşlara belediye hoparlörlerinden yapılan anonslarla duyuruldu. 

ELEKTRİK KESİNTİSİ..

Arguvan ve Arapgir ilçelerinde kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. 

Arguvan İlçe Özel İdare Temsilcisi Ramazan Gündoğdu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçedeki yoğun kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı 36 köy yolunun ulaşıma kapandığını belirtti. Köy yollarını açma çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini anlatan Gündoğdu, vatandaşların olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli ve tedbirli olmasını istedi. 

Bu arada, ilçede yoğun kar yağışı nedeniyle 4 saat elektrik kesintisi yaşandı. 

Arapgir ilçesinde ise yoğun kar elektrik tellerine zarar verince, ilçeye 10 saate yakın elektrik verilemedi. İlçe merkezinde yaklaşık 75 santimetreyi bulan kar kalındığı, vatandaşlara da zor anlar yaşattı. 

İlçe Özel İdare Temsilcisi Doğan Gedik, yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda köyün yolunda ulaşımın sağlanamadığını belirtti. Gedik, iş makineleriyle yol açma çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. 

METEOROLOJİK UYARI..

Diğer yandan, Meteoroloji yetkilileri yaptıkları açıklamada, akşam saatlerinden itibaren Malatya'nın da bulunduğu bölgede kuvvetli yağış beklendiği duyuruldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız