SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Mücadelesi İçin Yeni Araç

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, son olarak araç parkına bir kamyon üstü tuzlama makinesi ve kamyon önüne takılan kar bıçağı ekipmanı ilave ederek, bu alandaki iş makinesi sayısını çoğalttı.

Konuya ilişkin olarak Malatya Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, son iki yıl içerisinde alınan tuzlama makineleri ve kar bıçaklarının karla mücadele çalışmalarına büyük bir hız kazandırdığı belirtilerek, daha önce kamyonlar üstünde kürekle yapılan tuzlama çalışmalarının artık modern araçlarla yapıldığı vurgulandı.

Son kar yağışlarında yeni satın alınan kamyon üstü tuzlama makinesi ve kar bıçakları ile çalışma yapıldığı ifade edilen açıklamada, kamyon üstü tuzlama makinesinin buzlanan alanları hızlı ve etkin bir şekilde tuzlaması, kar bıçaklarının da kar mücadelesinde aktif rol oynaması sonucunda, cadde ve sokaklarda ulaşım sorunu yaşanmadı, buzlanan alanlarda ise buzlanma daha hızlı giderildi.

Malatya Belediyesi, karla mücadele ekipmanlarının yanı sıra araç parkına bir de 35 bin litre taşıma kapasiteli bir tanker dâhil etti. Tanker, Malatya Belediyesi’nin yakıt taşıma işlerinde kullanılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız