SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Sürecek, Soğuk Artacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:14:03
Kar Sürecek, Soğuk Artacak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya ve çevresinde geçtiğimiz hafta Cumartesi akşam saatlerinde başlayan kar yağışının aralıklı olarak devam edeceği, hava sıcaklığının da düşeceği bildirildi. Bu arada, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut gece yaptığı açıklamada, Çarşamba günü için okul tatilinin düşünülmediğini söyledi.

DON VE BUZ UYARISI..

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Adıyaman, Malatya ve Elazığ için kuvvetli don ve buzlanma uyarısı yaptı.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nden açıklanan hava tahmin raporunda, Adıyaman, Elazığ ve Malatya’da kar şeklinde yağışın devam edeceği bildirilerek, sıcaklığın ise 4-6 derece düşeceği belirtildi.

Meteoroloji, kuvvetli don olayı ve buzlanmaya karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Kar yağışının gece de devam etmesi, buzlanmanın artması nedeniyle, Polis araçlarına seyir halinde devriye yapmaları yerine, sabit noktalarda beklemeleri ve ayrıca araçların tümüne zincir takılması talimatı verildi.

Belediye ekipleri de, kaldırım ve yollarda buzlanmaya karşı temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürürken, özellikle başta Atatürk (Kışla) ve Hastane Caddeleri olmak üzere eğimli yollarda araçların güçlükle hareket ettikleri gözlendi.

"TATİL YOK.."

Bu arada, kar yağışının devam etmesi nedeniyle, birçok veli ve öğrenci basın kuruluşlarını arayarak, 9 Ocak Çarşamba günü de merkezdeki okulların tatil edilip edilmediği yolunda bilgi almak isterken, saat 22.30 sıralarında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Çarşamba günü için okulların tatil edilmesinin düşünülmediğini söyledi.

FOTOĞRAFLAR: Görüş Gazetesi (Levent BARIŞ)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız