SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Temizliği

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Cuma öğleden sonra başlayan ve aralıklı olarak devam eden kar yağışının ardından oluşan buzlanma yaya ve araç trafiğini olumsuz etkilerken, belediye ekipleri kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Konuya ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu aracılığıyla yayınlanan bülten şöyle:

"4 Ocak günü öğleden sonra başlayan ve gece yarısına kadar devam eden kar yağışından dolayı ilimizin olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi için Malatya Belediyesi Karla Mücadele Merkezi tarafından zamanında çalışmalara başlandı.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kar yağışıyla birlikte çalışmalarına başlandığı, ancak yağışın az olması ve havanın çok soğuk olması nedeniyle yollarda buzlanmanın meydana geldiği için yoğun bir tuzlama çalışması yapıldığı belirtildi.

Yapılan açıklamada tuzlama ekiplerinin şehir merkezinde sürekli hareket halinde oldukları ve vardiyalı olarak 24 saat görev yaptıkları bildirildi.

Açıklamada, yapılan tuzlama çalışmaları nedeniyle şehir merkezinde herhangi bir sıkıntının yaşanmadığı ve çalışmaların aralıksız sürdüğü belirtildi.

Öte yandan, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Sevim Başkanlığında; Yol Asfalt İşleri, Temizlik İşleri, Zabıta, MASKİ, Kent Trafik ve Makine İkmal Müdürleri ile Esenlik Şirketi Temizlik İşleri Müdürlüğü, katılımıyla oluşturulan Karla Mücadele Merkezi tarafından her türlü tedbirin alındığı ve olası kar yağışıyla birlikte zamanında müdahale edileceği bildirildi."

MAÇLARA ERTELEME..
Kar ve buzlanma nedeniyle Malatya merkez ve ilçelerde Cumartesi- Pazar günü oynanması gereken amatör futbol ligi maçları ertelendi.

Bu arada kar yağışı dolayısıyla Malatya genelinde 82 köy yolunun ulaşıma kapandığı ve ekiplerce yolların açılması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız