SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Temizliğine Devam

A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz cuma gecesi yağmaya başlayan ve cumartesi günü de devam eden karla ilgili yol temizliği devam ediyor.
 
Bu arada,. gece eksi 4-5'lere kadar inen hava sıcaklığı nedeniyle yaşanan buzlanma nedeniyle gerek araç ve gerekse yaya trafiğini olumsuz etkulediği vurgulandı. 
 
Malatya Belediyesi işçileri, şehir merkezindeki buzlanmayı işçiler vasıtasıyla kırıp gidermeye çalışırken, özellikle kenar semtlerde  çalışma yapılmaması şikayetlere yol açıyor. 
 
HALK ŞİKAYETÇİ..
Bu arada Malatya merkezdeki Yamaç Mahallesi sakinleri kar yağışı sonrasında yollarının açılmadığını iddia ederek, su kesintisi yaşadıklarını ileri sürdüler.

 
Yamaç Mahallesi sakinleri, kar yağışı sonrasında iki gün elektriksiz kaldıklarını ancak, daha sonra elektriklerin verilmesine karşı, kesilen sularını halen akmadığını iddia ettiler.  Vatandaşlar, günlük kullandıkları yollarında kardan temizlenmediğini söyleyerek, belediyeden destek beklediklerini ifade ettiler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız