SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Uyarısı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kar yağışının beklendiği, bu nedenle tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, "Malatya yeni bir yağışlı havanın etkisine girmiştir. Yağışların bu gece yarın etkili olacağı ve hafta boyunca aralıklı devam edeceği, yağışların yağmur ve karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı, bu nedenle vatandaşlarımız ve yetkililerin gerekli tüm tedbirleri almaları gerekmektedir" denildi.

Orta Akdeniz üzerinden gelen yağışlı hava ile birlikte sıcaklığın ise en düşük eksi bir ile en yüksek 5-6 derece arasında seyredeceği belirtildi.

Meteoroloji Bölge Müdürü Vedat Güneş, geçtiğimiz pazar günü aralıklarla yoğun olarak yağan yağmurun en fazla Arapgir ilçesine 75 kilogram olarak, Doğanşehir ilçesine 65 kilogram ve merkeze ise 30,3 kilogram olarak düştüğünü kaydetti.

DOĞANŞEHİR'DE İLK KAR..
Bu arada, Doğanşehir ilçesinde bu yılın ilk karı yağdı.

Akşam saatlerinde başlayan kar hava sıcaklığını düşürürken trafikte sıkıntılara yol açtı. Vatandaşlar yılın ilk karı ile buluşmanın sevincini yasadılar. Kar sulu yağdığından yer tutmadı. Hava sıcaklığında 5 ila 10 dereceleri arasında düşüş görüldü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız