SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Var Tuzlama Yok!

0
Güncellendi - 2016-01-04 17:10:29
Kar Var Tuzlama Yok!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kar yağışı yeniden etkili olmaya başlarken, trafiğin yoğun olduğu Çevreyolu ile Ankara Caddesi'nde karayolları ekiplerince tuzlama çalışması yapılmaması eleştirilere yolaçtı. Vatandaşlar, buzlanmaya karşı acilen çalışma yapılmaması halinde kazaların kaçınılmaz olacağı uyarısında bulundular.

Öte yandan, Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, orta ve kuvvetli kar yağışı ile çığ tehlikesine karşı vatandaşları uyardı. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bölge genelinde meydana gelen kar yağışları ile yer yer yüksek kar örtüsünün meydana geldiği, yarından itibaren de ısınacak olan hava, güneyden esen rüzgarlar, eski kar örtüsü üzerine yeni yağışların meydana gelmesi gibi nedenlerle yüksek kar örtüsüne sahip eğimli alanlarda çığ tehlikesi bulunduğu ifade edildi. Yapılan son hava tahmin raporuna göre bölgede, orta ve kuvvetli kar yağışının da beklendiği belirtildi. Bölge genelinde görülen kar yağışlarının öğleden sonra etkisini arttırması ve akşam saatlerinden itibaren Elazığ, Tunceli ve Bingöl’de kuvvetli, Malatya ve Adıyaman’da orta kuvvetli kar yağışının beklendiği kaydedildi. Açıklamada, kar yağışı nedeniyle yaşanılabilecek çığ tehlikesi, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayına karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız