SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar ve Tipi Ulaşımı Aksatıyor

A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'ın Gölbaşı-Malatya ve Gölbaşı-Kahramanmaraş karayolunda kar nedeniyle ilerleyemeyen araçlar mahsur kaldı. Malatya-Adıyaman- Adana karayolu da Malatya il sınırları içerisinde Doğanşehir'in Reşadiye Geçidi'nde, 11.00 sıralarında ulaşıma kapandı. Yetkililer, yolun kar ve tipi nedeniyle kapandığını bildirdiler.

İki günden beri devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle dün gece Kahramanmaraş-Malatya karayolu sık sık kapandı. Karayolları ekipleri bir taraftan yol temizleme çalışmalarını yürütürken, ilçede kar kalınlığının yarım metreye ulaştığı belirtildi. Kar yağışı nedeniyle küçük çaplı kazalar meydana gelirken, gece çok sayıda toplu taşıma aracı yolda mahsur kaldı. Karda ilerleyemeyen araçların yardımına karayolları, jandarma ve polis ekipleri yetişti. Gölbaşı-Kahramanmaraş karayolu üzerinde ilerleyen minibüs, karayolunda kar kalınlığının yüksek olmasından dolayı ilerleyemeyince yol üzerinde bulunan petrol istasyonuna sığındı. Petrol işletmecisi, karayolları ekiplerinin yolu açmasıyla minibüsün yola çıkacağını belirtti.

Bu arada yol güzergahında devriyle görevi yapan trafik ekiplerinin de araçları arızalandı. Karayolları ekipleri kar nedeniyle yoldan çıkan araçların imdadına yetişti. Edinilen bilgiye göre dün gece 3 yolcu otobüsünün yolda kaldığı, 1 TIR ve 2 kamyonun kayarak yolu kapattığı öğrenildi.

KAR-BUZ YÜZÜNDEN KAZALAR..
Malatya-Hekimhan Karayolu'nun İpekyolu yol ayrımında meydana gelen kazada L.E. (35) yönetimindeki 01 R 1223 plakalı kamyon, kar yağışı ve dikkatsizlik sonucu yoldan çıkarak yan yattı. Kazada kamyon sürücüsü L.E. hafif şekilde yaralanarak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. (Alttaki fotoğraf bu kazadan)

Kayseri’den Malatya yönüne gelmekte olan 54 yaşındaki H.Ş. yönetiminde bulunan 46..941 plakalı araç, Akçadağ Durulova Köyü mevkiinde yolun buzlu olması yüzünden kayarak şarampola yuvarlandı, sürücü yaralandı.

Pütürge’nin Bakımlı Köyü mevkiinde 53 yaşındaki H.H.A., yönetimindeki 44..392 plakalı kamyonete zincir takarken, Doğanyol’dan Pütürge’ye gelmekte olan 37 yaşındaki B.A. yönetiminde bulunan 44...849 plakalı otomobil buzdan kayarak duran kamyonete arkadan çarptı. Araçlar hasar gördü.

Hekimhan-Malatya yolunun 28. kilometresinde 49 yaşındaki İ.Y. yönetiminde olan 07..2222 plakalı otomobil, buzlu yoldan kayarak ağaca çarptı ve araçta hasar meydana geldi.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 27 yaşındaki C.E. yönetiminde bulunan 23..688 plakalı otomobil, Reşadiye Geçidi’nde buzlu yoldan kayarak şarampola uçtu. Hasar meydana geldi.

Doğanşehir Adıyaman yolunun 38. kilometresinde 56 yaşındaki V.B. yönetiminde bulunan 01..415 plakalı otomobile yol kenarında zincir takarken, aynı yönde giden 34 yaşındaki N.Y. yönetiminde olan 44..015 plakalı otomobil, buzdan kayarak çarptı. İki araç da hasar gördü.

Malatya’dan Hekimhan’a gitmekte olan 31 yaşındaki H.T. yönetiminde bulunan 44..497 plakalı minibüs, 22. kilometrede aynı yönde giden 37 yaşındaki F.D. yönetiminde olan 44..777 plakalı pikabı sollarken buzlu yolda kontrolu kaybetti ve pikaba çarparak hasara yol açtı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız