SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Yağışı İl Merkezinde Etkili Oldu

0
Güncellendi - 2021-01-19 14:05:10
Kar Yağışı İl Merkezinde Etkili Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Malatya il merkezinde 02.00 sıralarında  etkili olan kar, kenti beyaza bürüdü. Araçların ve ağaçların üstü ile sokaklar karla kaplandı.

Bazı sitelerde vatandaşlar apartmanlarının önüne çıkıp kartopu oynadı.

Karın yağması özellikle çocukları heyecanlandırdı, bazı çocuklar sabahı beklemeden aileleri ile evlerinin önüne çıkıp koşturdu.

Bazı vatandaşlar ise karı cep telefonları ile görüntüledi.

METEOROLOJİ TAHMİNİ

Bu arada Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, 19 Ocak Salı sabah 06.00'ya kadar Malatya ve ilçelerinde hava tahmini ile beklenen en yüksek hava sıcaklıklarını şöyle açıkladı:

AA- iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Zafer (3 yıl önce)
    70.000 den fazla kişinin yaşadığı Yeşiltepe Yeşilevler Bölgesinde Kar Temizleme tuzlama çalışması yapılmıyor. Yollar cam gibi. Şu Aykome ciler nerede yahu...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (3 yıl önce)
    Evet gece 24 00 da vangölü otobüsünden inen vanlı malatyalı tanıdığı kavun heykelinin yakınında bekliyorum diyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir yarım bir tam bilet kaç para (3 yıl önce)
    Kernek bu sefer de aşağı şehir ruhu haberin altına yorum yazamadım ha buraya yazacağım:Cevre yoluna koynuğunuz kavun heykelinden dikin çok güzel olur zaten gelen yabancılara kayısı olduğunu inandıramıyoruz bari kavunumuzda meşhur diyip sıyrılalım aradan
    0
    0
    Yanıtla