SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Yeniden Geldi

A- A+ PAYLAŞ

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü, Malatya'nın Perşembe'den itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisine gireceğini bildirdi.

Müdürlüğün bu konudaki açıklaması şöyle:

"İlimiz halen Rusya üzerinden gelen soğuk havanın etkisi altında bulunduğu, 28.01.2010 Perşembe gününden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havanın etkisine girecektir. Yağışla birlikte ilimizde nisbi sıcaklık artışlarına ve aralıklı kar yağışlarına neden olacağı tahmin edilmektedir.

Bu nedenle; Genel olarak çok kuvvetli olmayan yağışlı sistem lokal olarak bazı olumsuzlukların yaşanmasına neden olabileceğinden, vatandaşların ve yetkililerin gerekli bütün tedbirleri almaları gerekmektedir. İlimizde aralıklı kar yağışlarının neden olacak sistem önümüzdeki bir hafta süresince etkili olmaya devam edecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız