SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kar Yolları Bozdu"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:33:22
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya İl Özel İdaresi, 2012 yılı asfalt sezonunu törenle açtı. 
 
Merkez kampüsünde düzenlenen törene Vali Ulvi Saran, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili İrfan Kaya, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Yol-iş sendikası Malatya şube başkanı İhsan Kalı, il meclis üyeleri, muhtarlar, birim müdürleri ve kurum çalışanları katıldı. Açılış töreninde konuşan Vali Saran, çetin geçen bir kış sezonundan sonra yoğun bir çalışma içinde bulunduklarını belirterek, hizmette herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini, kazasız belasız bir sezonun geçmesini diledi. 
 
İrfan Kaya da yeni sezonun hayırlı olmasını dileyerek, "Kazasız, belasız bir sezon yaşamayı temenni ediyorum. 2011 yılı sonu ile 2012 yılı başlangıcı itibariyle ilimiz kırsalında yoğun bir kar yağışı olmuştur. Karla mücadele çalışmasında 22 ekip oluşturduk. Dozer, greyder, kepçe, ekskavatör, traktör, minibüs, pikap olmak üzere 84 adet iş makinesi bu ekip içinde yer aldı. 380 köyde yoğun bir karla mücadele çalışması yapıldı. Toplam 49 bin 693 kilometre yol açıldı. Bu mücadelede 3 milyon TL'lik bir harcama yapılmış olup karın yoğun yağışı nedeniyle asfalt ve stabilize yollarımız bozulmuştur. 2012 yılında yoğun bir çalışma programı bizi beklemektedir. Karla mücadele çalışmasını kazasız belasız atlattık. Şu an 2012 yılı asfalt çalışma sezonunu başlatmış bulunmaktayız. Stabilize çalışmalarımız yanında, asfalt yama çalışmalarımız başladı. 1. ve 2. kat asfalt yapımı için hazırlıklar sürüyor. Bu sezonun çok iyi geçmesini diliyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
Yapılan konuşmaların ardından iş makineleri ve araçlar kampüsten çıkış yaparak, ilçe şantiyelerine doğru hareket etti. Kesimi yapılan koç, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na gönderildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız