SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar Yolları Kapadı.!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki ilçe karayolu ile 26 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu bildirildi.

Kar ve tipi nedeniyle, Doğanyol ve Pütürge ilçe karayolu Kubbedağı ve Hırsıztaşı bölgesinin gece yine ulaşıma kapandığı bildirildi.

Karayolları ekiplerinin zaman zaman yolu ulaşıma açtığı, ancak tipi nedeniyle yolun tekrar ulaşıma kapandığı belirtildi.

Diğer yandan, bin 900 rakımlı Kubbedağı'nda kalan bir sürücü ise zincir takmalarına rağmen yolda zor gittiklerini belirtip, zincirin kırıldığını ve yolda kaldıklarını, araçlarını karayolları Bakım Evi önüne bırakacaklarını ifade etti.

Bu arada, merkez ve Yeşilyurt'ta 4, Doğanyol'da 1, Pütürge'de 13, Akçadağ'da 5, Arguvan'da 3 olmak üzere toplam 26 köy yolunun ise merkezi ile irtibatlarının kesik olduğu öğrenildi.

İl Özel İdaresi ekiplerinin yol açma çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

TAŞIMALIYA KAR TATİLİ..
Pütürge Kaymakamlığı, ilçe genelindeki yoğun kar ve tipi nedeniyle taşımalı eğitim veren tüm ilköğretim okullarını 17 Aralık 2010 tarihine kadar tatil etti. İlçenin Malatya ile olan karayolu ulaşımı da kar nedeniyle sağlanamıyor.

ZİNCİRSİZ ARAÇLAR YOLU KAPATIYOR
Öte yandan, araçların zincir ve çekme halatsız kesinlikle yola çıkmamaları istendi. Zincirsiz araçların karda yolda kalarak yolu kapattıkları, böylece diğer araçların geçişine de engel oldukları ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız