SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kara Çarşaftan Bunlar Çıktı!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:35:27
Kara Çarşaftan Bunlar Çıktı!.
A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu Niyazi Mısri Camii yanındaki bir banka şubesine girmek isteyen, ancak güvenlik görevlisinin şüphelenip kapıyı kapatması üzerine kaçan siyah çarşaflı iki şahıs, gizlenmek istedikleri yakındaki bir apartmanda polis tarafından yakalanarak gözaltına alındılar.

Saat 14.00 sıralarında, Çevreyolu'nun yanındaki tali yolda Niyazi Mısri Camii'ne doğru yürümekte olan siyah çarşaflı kadın görünümündeki iki kişiden şüphelenen bazı vatandaşlar 155 Polis İmdat'ı arayarak ihbarda bulundular. Polis ekipleri gelmeden, caminin yanındaki bir banka şubesine girmek isteyen iki kişi, burun ve kaş yapılarından erkek olduklarını anlayan banka güvenlik görevlisi İ.D.'nin, şahısları itip kapıyı kilitlemesi üzerine Niyazi Mısri Caddesi'ne doğru kaçtılar ve buradaki bir apartmana girdiler. Bu sırada olay yerine gelen ve vatandaşlar tarafından yönlendirilen polis ekipleri, isimlerinin L.K. ve M.A. oldukları öğrenilen, dolandırıcılık ya da soygun amacıyla kılık değiştirdikleri tahmin edilen iki şahsı kıskıvrak yakaladılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız