SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kara Dul Terörü !

A- A+ PAYLAŞ

Moskova metrosuna saldırı düzenleyen iki kadın intihar komandosunun Türkiye'de eğitim gördüğü iddia edildi.

Rusya'da yayımlanan Kommersant gazetesi, dün Moskova metrosunu hedef alan kadın intihar komandolarının, Türkiye'de eğitim gördüğünü öne sürdü.

Rus gazetesi iddiasını Mart başında İnguşetya'da Rus askerler tarafından öldürülen ‘Buratyalı Said’ takma isimli Aleksandr Tixomirov’un ifadelerine dayandırdı.

Haberde, Tixomirov’un 30’dan fazla Çeçen ve İnguş kadını intihar komandosu olmaları için Türkiye’Deki medreselerden birine gönderdiği yazılıyor.

Rus yetkililer de bu kadınlardan 9'unun bugüne dek intihar saldırılarını gerçekleştirdiğini ve güvenlik güçlerinin diğer intihar komandolarının izini sürdüğünü kaydetti.

Moskova metrosunda dün sabah saatlerinde meydana gelen iki ayrı intihar saldırısında 39 kişi yaşamını yitirmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız