SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kara Karşı 900 Ton Tuz

0
Güncellendi - 2016-01-04 00:18:21
Kara Karşı 900 Ton Tuz
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi, karın yağmasıyla birlikte kent merkezinde don olayına karşı tuzlama çalışmaları yaptı.

Kent merkezinde arazi yapısı nedeniyle yüksek olan Beydağı Toki bölgesi, Konak Mahallesi, Yıldıztepe, Yukarı ve Aşağı Karagöz Mahallelerinde ekipler sık sık tuzlama çalışmaları yaptı. Gün içinde merkez ilçe belediyeleriyle beraber kaldırım temizliği çalışması da yapan Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde de yoğun mesai harcadı.

Gece-gündüz ekipleri oluşturarak 24 saat hizmet veren Büyükşehir ilçelerde başta grup yolları olmak üzere kırsal mahalle yollarının kapanmaması için ekipler belli periyotlar halinde yollarda tuzlama çalışmaları yapıyor.

Kapalı mahalle yolunun bulunmadığı Malatya’da, Büyükşehir Belediyesi gün boyunca 900 ton tuz kullandı. Büyükşehir Belediyesine bağlı AYKOME Bilgi Merkezinin yönettiği karla mücadele çalışmaları ilçe belediyeleri ile koordineli bir şekilde sürdürülüyor.

Çalışmalara MASKİ Genel Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğünde görevli personel ve iş makineleri de destek veriyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız