SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kara Yürütme Kurulu'nda

0
Güncellendi - 2017-08-08 20:16:54
Kara Yürütme Kurulu'nda
A- A+ PAYLAŞ

Eğitim İş Sendikası’nın 5. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi. Eğitim İş Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kara, sendika genel merkezinin 7 kişilik Merkez Yürütme Kurulu üyeliğine seçildi.

5-6 Ağustos tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilen Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu’na bağlı Eğitim-İş'in kongresinde yeni yönetim belirlendi. Şehit öğretmenler Aybüke Yalçın ve Necmettin Yılmaz'a ithaf edilen Eğitim-İş Sendikası 5. Olağan Genel Kurulunda üç ayrı liste ve iki bağımsız aday yarıştı.

Kayıtlı 310 delegeden 302'sinin 5 ayrı sandıkta oy kullandığı seçimlerde 2 oy geçersiz sayıldı.300 geçerli oyun kullanıldığı seçimler sonucu Eğitim İş Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kara 7 kişiden oluşan Merkez Yürütme Kurulu (MYK)’na en yüksek oy alan dördüncü kişi olarak girdi. Merkez Yürütme Kurulu yeni yönetimde görev dağılımının önümüzdeki günlerde yapılacağı bildirildi.

Genel Kurulun ardından Eğitim-İş MYK üyeliğine seçilen Hüseyin Kara, Eğitim İş’in bilimsel, kamusal, laik, ulusal, parasız eğitimden yana  olduğunu belirterek, ırkçılığa, gericiliğe ve bölücülüğe karşı verdikleri mücadeleyi genel merkez yönetiminde bir adım daha ileri götürmeyi hedeflediklerini kaydetti. Kara, Türkiye’nin eğitim alanında en hızlı büyüyen sendikası Eğitim-İş’te Malatya’yı temsil etmenin gururunu yaşadığını ifade etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız