SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karaaslan, 'Yokum' Diyecek

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un 28 Temmuzu Cumartesi günü yapılacağı bildirilen olağanüstü kongresi öncesinde, başkan adaylığı gündeme gelen işadamı Dr. Tuğrul Karaaslan'ın, "başkan adayı olmayacağı" öğrenildi. Karaaslan'ın, bu kararını Perşembe günü yazılı bir açıklama ile kamuoyuna duyuracağı bildirildi.

Başarısız bir sezonu geride bıraktıktan sonra Haşim Karadağ başkanlığındaki yönetim kurulunun görevi bırakması gerektiği yolunda kamuoyunda oluşan havaya karşın, Karadağ göreve devam edeceklerini ifade ederken, işadamı Dr. Tuğrul Karaaslan, kulüp başkan adaylığı ile ilgili olarak nabız yoklamaya başlamıştı. Malatya ve İstanbul'da çeşitli görüşmeler yapan, son olarak da Salı günü başkan Haşim Karadağ'la görüşen Karaaslan'ın, daha sonra yakın çevresiyle yaptığı değerlendirmede, aday olmamayı kararlaştırdığı öğrenildi.

Malatya'da yaptığı görüşmelerde Valilik, Belediye ve diğer bazı kurumlardan "manevi destek" konusunda da aradığını bulamadığı öne sürülen Karaaslan'ın, "önde gelen isimlerle" görüşmelerinde de "net destek" tavrı görmediği, son olarak Karadağ'la yapılan görüşmeden sonra da "aday olmama" kararını netleştirdiği bildirildi. Karaaslan'ın bu kararını, Perşembe günü gerekçelerinden "bazılarına" da yer vereceği bir açıklamayla duyuracağı öğrenildi.

Bu arada, Belediyenin yeni sezon için düşündüğü parasal desteğini yönetimin talebi üzerine geçen sezon vermiş olması, Valiliğin "meydanda para toplama" çabasıyla destek için son noktayı koyması, işadamlarının destek vermemesi, mevcut yönetime yeni bir destek konusunda soru işaretleri yaratıyordu. Buna karşın mevcut yönetimin sadece kendi kaynaklarıyla yeni sezon için planlama yapmak zorunluluğuna ve bu konudaki "ümit vermeyen" yapıya rağmen, yönetimi almayı düşünenlerle yapılan görüşmelerde ortaya konulduğu öne sürülen "taleplerin" de, olağanüstü kongre arifesinde başka aday çıkmaması sonucunu doğurduğu iddia ediliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız