SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karabağ'la Devam

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da Malatyalılar Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimlere Erdal Karabağ ve yönetimi güven tazeledi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Bekir Zorlu salonunda gerçekleşen genel kurula; Baro başkanı Av. Selahattin Sarıoğlu, İl Genel Meclisi başkanı Naci Şavata, Valilik Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü H. İbrahim Kılıç, DSİ İl müdürü Mehmet Albostan, Sağlık İl Müdürü Dr. Hacı Bayram Zengin, ESKKK başkanı Ali Evren, Mimarlar Odası şube başkanı Abdurrahman Yavuz, ESOB başkan vekili Orhan Özbek, Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Çekin, Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Kemal Deniz, emekli bölge müdürü Osman Çağlı, Araştırmacı- Yazar Celal Yalvaç, sivil toplum örgütü temsilcileri ve üyeler katıldı.

Naci Şavata başkanlığında Ali Evren ve Ali Aladağ’ın divana seçilmesiyle başlayan toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Faaliyet, denetim ve bütçelerin görüşülüp kabul edilmesinden sonra tek liste halinde gidilen seçim sonucu Erdal Karabağ başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu.

Asıl üyeler:
Oktay İpekçi, Vahap Önen, Çiğdem Şalva, Vural Menevşeoğlu, Basri Burak, İzettin Baydemir, Bahadır Okçu ve Gülden Tecdelioğlu

Yedek üyeler:
Gazi Karataş, N.Kemal Elmas, Nurhan Alibeyoğlu, Neriman Çınar, Coşkun Kılıç, Metin Tunç, Mustafa Bayar, Coşkun Çetinve Songül Al

Denetim kurulu asil üyeliklerine Erkan Onel, Fırat Palancı ve Semira Aktaş seçilerken yedek üyeliklere ise; İmmihan Gelen, Ahmet Vaizoğlu ve Gülcihan Yabaneri getirildiler.

3. Olağan genel Kurul Dilek temenniler bölümünde üyelerin konuşması ile son buldu.

HABER-FOTO: Yaşar KARAASLAN

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız