SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karabük-YMS Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:29:40
Karabük-YMS Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor ile Kardemir  Karabükspor arasında 13 Eylül Pazar günü oynanacak olan karşılaşmayı Mustafa Öğretmenoğlu (fotoğraftaki) yönetecek. 

PTT 1. Lig'de 4. hafta karşılaşmaları Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günü oynanacak. Boluspor-Karşıyaka maçıyla başlayacak olan 4. hafta, Pazartesi günü Alanyaspor-Kayseri Erciyesspor arasında oynanacak olan karşılaşmayla sona erecek.  

Yeni Malatyaspor, ligin 4. haftasında Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak olan karşılaşmayı Antalya bölgesinden Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını Rize bölgesinden Mehmet Kısal ile İstanbul bölgesinden Mehmet Kapluhan yapacak. 

Saat 17.00'de başlayacak olan karşılaşma TRT HD'den canlı yayınlanacak.

Maçların programı şöyle: 

Cumartesi

17.00 Boluspor-Karşıyaka/ Bolu Atatürk Stadı-Abdulkadir Bitigen

20.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Altınordu/Kamil Ocak Stadı-Murat Özcan

20.00 Adanaspor-Denizlispor/5 Ocak Fatih Terim Stadı-Volkan Bayarslan

Pazar

17.00 Elazığspor-Balıkesirspor/Elazığ Atatürk Stadı-Mehmet Emre Atasoy

17.00 1461 Trabzon-Adana Demirspor/19 Eylül Stadı-Kutluhan Bilgiç

17.00 Kardemir Karabükspor-Yeni Malatyaspor/Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı-Mustafa Öğretmenoğlu

20.00 Göztepe-Giresunspor/Manisa 19 Mayıs Stadı-Deniz Çoban

20.00 Samsunspor-Şanlıurfaspor/Samsun 19 Mayıs Stadı-Sarper Barış Saka

Pazartesi

20.00 Alanyaspor-Kayseri Erciyesspor/Alanya Oba Stadı-Hakan Ceylan 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız