SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Karabulutları Dağıttık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:46:51
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli futbolcusu Fatih Gül, Turgutluspor karşısında aldıkları galibiyetle üzerilerindeki karabulutları dağıttıklarını söyledi. 

Turgutluspor maçında skoru tayin eden golü kaydeden orta saha oyuncusu Fatih Gül, zorlu 1461 Trabzonspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Manisa ekibi karşısında ikinci yarı oyuna giren orta saha oyuncusu Fatih Gül, güzel bir çıkış yakaladıklarını belirtti. 1461 Trabzonspor maçında da 3 puanla ayrılmak istediklerini ifade eden Gül, ligin sonunda Şampiyonluk hedeflerine ulaşacaklarını belirtti.

Fatih Gül, tecrübeli bir takım olduklarını kaydederek, "2-3 haftadır kazanamıyorduk. Bizim takım tecrübeli bir takım. Bundan dolayı bir stres yaşayacağımızı düşünmüyorum. Sadece takımımızın bir şanssızlığı vardı. Bu şanssızlığımız kırdık. Rakiplerinde puan kaybetmesi, bizim adımıza büyük bir avantaj oldu. Üzerimizdeki kara bulutları dağıttığımızı düşünüyorum” dedi. 

"FORMA ŞANSINI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİM"

Kendisine verilen forma şansını iyi değerlendireceğini dile getiren tecrübeli futbolcu, "Kaliteli bir ekibiz. Baktığımız zaman takımın başına gelen hocalarda, takımın menfaati için çalışıyor. Forma verme konusu hocalarımızın takdirinde. Kendi adıma istikrarsız bir sezon oldu. İdmanlarda takım arkadaşlarımızla birlikte çok çalışıyoruz. İnşallah bunda sonra gelecek olan forma şansını iyi bir şekilde değerlendiririm” ifadelerini kullandı. 

"KOLAY MAÇ YOK"

Gül, 1461 Trabzon maçını kazanıp, zirveye çıkmak istediklerini belirtti.

1461 Trabzon ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade eden Gül, "Zor maç olacak. Bundan sonra ligde zaten kolay rakip olmaz. Hangi takımın ne hedefi olduğu puan tablosundan anlaşılıyor. 1461 Trabzonspor ise Play-Off’u kovalıyor. Kolay maç olmayacak. Takdir edersiniz ki, bundan sonraki haftalarda kolay maç olmaz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız