SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karaciğerini Malatya'ya Getirdiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:00:03
Karaciğerini Malatya'ya Getirdiler
A- A+ PAYLAŞ

 Uşak Devlet Hastanesinde beyin ölümü gerçekleşen 18 yaşındaki Süleyman Tuncay’ın organları nakil bekleyen 7 hastaya umut oldu. Geçen hafta silahla ağır yaralanan ve dün sabah tedavi gördüğü Uşak Devlet Hastanesi Yoğum Bakım Servisi'nde beyin ölümü gerçekleşen 18 yaşındaki Süleyman Tuncay’ın ailesi organlarını bağışladı. Sabaha karşı saat 04:00 sularında Uşak’a gelen uzman ekipler, Tuncay'ın ailesi tarafından bağışlanan organlarını alarak yeni hastalara umut olmak için Uşak’tan ayrıldı.

Tuncay’ın kalbi ve böbrekleri Ege Üniversitesi Hastanesi’ne, korneası İzmir Bozyaka Araştırma Hastanesi’ne, karaciğeri Malatya İnönü Üniversitesi Hastanesi’ne, akciğerleri İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi.

Uşak Organ Nakil Koordinatörü Dr. Zafer Aydın, İzmir Bölge Koordinasyon Merkezi'ne yaptıkları sunum sonrası üç farklı uzman ekibin saat 04:00 sularında Uşak’a intikal sağladıklarını ve çalışmalara başladığını belirterek, “Duyarlı ailemizin beyin ölümü gerçekleşen evlatlarının organlarını bağışlaması üzerine gerekli sunumlarımızı yaptık. Ekipler Uşak’a gelerek çalışmalarını tamamladı. Bu saatten sonra dualarımız yapılacak olan nakillerin başarılı geçmesi şeklinde olacaktır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız