SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Karadağ İstifa Etti'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ'ın, Perşembe gecesi istifa ettiği, yönetim kurulunun İstanbul'daki toplantısında istifayı kabul ettiği, kulübün internet sitesinde yeralan açıklamada belirtildi.

Konuya ilişkin olarak internet sitesinde yeralan açıklama şöyle:

"Malatyaspor Kulübü Yönetim kurulu dün gece istifa eden Kulüp Başkanı Haşim KARADAĞ’ın istifa kararını İstanbul’da yapılan toplantıda kabul etmiş ve mevcut yönetimin 29 Eylül 2007 tarihine kadar görevine devam etmesine karar vermiştir. Ayrıca bu süreye kadar boş kalacak olan başkanlık görevine kulüp başkan vekillerinden Sedat ALPKIRAY’ın vekaleten bakmasına karar verilmiştir.

Kulüp Başkanı Haşim Karadağ İstifasıyla ilgili gerekli açıklamaları, bugün akşam saatlerinde bizzat yapacaktır."

Bu açıklamanın ardından TV Malatya'nın akşam spor haberlerine telefonla bağlanan yönetici Ayhan Akman, başkanlığa Sedat Alkıray yerine Muhammet Kılıç'ın vekalet edeceğine ilişkin yönetim kurulu kararı aldıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız