SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karadağ, Senkerik'i Sahiplendi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, sarı-kırmızılı takımın Isparta kampını ziyaret etti ve Davras Kupası'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynanan maçı izledi. Karadağ, maç sonrası TV Malatya Spor Müdürü Mustafa Bulaşmaz'ın çeşitli sorularını yanıtladı.

İşte Karadağ'a yöneltilen sorular ve yanıtları:

SORU: Bugün Isparta’ya gittiniz.. Maçı izlediniz.. Nasıl gördünüz takımı?

KARADAĞ: Takım olarak ilk yarı çok iyiydik. İkinci yarı iyi değildik. Tabi bu hazırlık maçlarını ölçü almamak lazım. Sadece Taner’in şansı olsaydı, maç 5,6-0 biterdi, penaltı kaçırdı. Takım iyi şu an. Sonuca bakmamak lazım.

SORU: Seyrettiğiniz kadarıyla, eskilerle yeniler arasındaki uyum nasıl?

KARADAĞ: Celil profesyonel, Fenerbahçe’de oynamış bir futbolcu. Öyle bir acemilik çekmez. Zaten kaptan olarak çıktı. Gayretliydi. Uyum sorunu yoktu futbolcular arasında..

SORU: Yani kamp oldukça iyi geçiyor sayın başkan?

KARADAĞ: Şüphesiz iyi geçiyor. Tabi bir iki eksiğimiz var. Bugün yarın onlar neticelendikten sonra daha iyi olacak. Onları da bir iki gün içinde netleştireceğiz. Transferi kapatacağız, ondan sonra.

SORU: Özellikle Konyalı Ümit Bozkurt ve Antalyalı Şenol’un transferinde son durum ne?

KARADAĞ: Kaleci olarak Şenol’la görüştük. Şenol’la önemli bir sorun kalmadı. Çok ufak bir pürüz kaldı. Yani Malatyaspor’da olabilir de olmayabilir de. Çünkü Malatyaspor’un şartlarına uyarsa olur, yani..

SORU: Şenol her an yeni transfer olarak gündeme gelebilir, değil mi?

KARADAĞ: Tabi..

SORU: Peki Ümit Bozkurt’ta durum?

KARADAĞ: Ümit Bozkurt’ta yarın akşama kadar ya olacak, ya olmayacak net olarak. Ya olacak ya olmayacak..

SORU: Senkerik’in dönüşü.. Kampta sizinle görüştü.. Şike iddiaları vardı.. Dönmesi Malatyaspor için ne gibi avantajlar getirecek?

KARADAĞ: Şimdi önce Ümit için birşey söyleyeyim.. Ümit için biz yönetim kurulu olarak fedakarlıktan kaçmıyoruz. Ümit için 1. lig için şeyi var.. Bizden yarın akşama kadar süre istedi.. Ondan sonra yarın akşam netleşir. Senkerik, bu olaylardan çok etkilendi. 3-4 gün bir Çekoslovakya’ya gitti geldi. Şu an Isparta’da takımla ayrı olarak.. Bugün takımla birlikte değildi.. Tesislerde Mustafa hocayla çalışıyorlar. Burda sonuçta Malatyaspor zarar gördü. Senkerik gibi bir silahımızdan olduk yani. Onu oynatsak dahi eski Senkerik’i bekleyemeyiz..

SORU: Yeni sezonda Senkerik sarı kırmızılı ekipte olacak mı?

KARADAĞ: Olacak tabi. Bir aksilik olmazsa, iyi bir teklif gelirse göndeririz kendisini. Bütün çabamız, bütün uğraşımız Katatua’yı oynatmak. Hoca onu özellikle, ısrarla istiyor. Biz de onun girişimlerimizi sürdürüyoruz. 1-2 güne kadar federasyondan onun da bir neticesini alırız. İnşallah Katatua’yı oynatırız.

SORU: Yani Katatua üzerine daha mı fazla eğiliyor, Teknik Direktör?

KARADAĞ: Üzerine düşüyor, onu tutuyor, özellikle istiyor..

SORU: Katatua’nın sözleşmesinde bazı maddeler vardı. Bu konuda nasıl bir görüşme içerisindesiniz federasyonla?

KARADAĞ: Madde yok, feshetmişiz. Şu an sözleşmeli futbolcumuz değil.

SORU: Forvette takviye düşünüyor musunuz?

KARADAĞ: Katatua’nın durumu netleştikten sonra hareket edeceğiz.

SORU: Katatua’nın durumu netlik kazanmadı değil mi?

KARADAĞ: Şu an olacak gibi görünmüyor..

SORU: Camiaya bir mesajınız var mı?

KARADAĞ: Şimdi Malatya camiası rahat olsun. Bu takım kesinlikle ve kesinlikle, ne pahasına olursa olsun 1. lige çıkacaktır. Biz bu yola baş koyduk, gönül koyduk. Herkes bu konuda rahat olsun. Biz şu an iş hayatımızı bile düşünmüyoruz. Sadece benim şu an hayatımda Malatyaspor var. O yüzden herkes rahat olsun.

BANT ÇÖZÜM: Selahattin GÖKATALAY (Görüş Gazetesi)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız