SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karadağ ve Olgun Neler Söyledi?

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un yeni başkanı Haşim Karadağ, kongrede seçimler öncesi yaptığı konuşmada hiçbir zaman koltuk delisi olmadığını belirterek “Ben sadece Malatyaspor delisiyim. Malatyaspor sevdalısıyım” dedi. Başkan adayı Necip Olgun da, "Birlik ve beraberlik sağlanırsa başarı gelir."diye konuştu. Karadağ da, Olgun da, Tanrıverdi'nin göreve talip olması halinde kendilerinin çekileceklerini söylediler.

TANRIVERDİ'Yİ DAVET..
Karadağ, ardından Hikmet Tanrıverdi’yi mikrofona çağırıp, aday olmaya davet etti. Ardından kürsüye gelen Tanrıverdi “Biraz önce sayın Necip Olgun’u dinledik. İnce mesajlar vardı. Alanlar olmuştur. Birlik ve beraberliği sağlama noktasında ben bunu yapamadım. Burada biraz farklı olabilirdi. Onlar da tam göremediklerinin farkındalar o desteği. Söz veriyorum. Hangi arkadaşımız seçilirse seçilsin, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Kimlerle uğraşmak gerekirse hep beraber uğraşacağız” dedi. Tanrıverdi, 2 adayın bir arada olması önerisini de getirdi.

Bu arada divan başkanı Aslanoğlu, Profesör Mesut Parlak’ın bir önerisi olduğunu belirterek kürsüye çağırdıysa da, Parlak bundan vazgeçti.

Sözlerine devam eden Karadağ “Sevgili başkanımızın söylediklerinin yüzde 80’i doğru. Kendisinden daha net açıklamalar beklerdim. Malatyaspor’a sadece yönetimde değil, dışarıdan kimler neler verdi? Benim yaptıklarım ortada. Söz veriyorum. Malatyaspor’un üzerinden kimsenin prim yapmasına izin vermeyeceğim. Birlik ve beraberlik lafına geldi mi, herkes konuşur. İcraata geldi mi, icraat yok. Bir yemek düzenleriz, 8-10 araba koştururuz, 50 milyar toplayacağız diye hesaplarız, 5 milyar toplayamayız” dedi.

Sonuçların açıklanmasıyla tekrar mikrofona gelen Karadağ “Önümüzdeki sene inşallah başımız dik, alnımız ak, hep birlikte şampiyon olarak döneceğiz. Çok fazla laf etmeyi sevmiyorum. İcraat yapmayı seviyorum. Bu yüzden konuşmayı kısa kesiyorum” dedi.

OLGUN NELER SÖYLEDİ?
Malatyaspor başkan adayı Necip Olgun, kongrede yaptığı konuşmada Tanrıverdi ve ekibine teşekkür ederek sözlerine başladı. Mehmet Yaşar Çerçi dönemi ile şimdiki dönemin çok farklı olduğunu belirten Olgun, “Herkes bir kabus varmış, bir olay varmış gibi mesaj veriyor. Haşim Bey ve ben adaylığımızı 1,5 ay önce kongre kararı alındığında açıklamıştık. Bu sürede hiçbir şey yaşanmamış, konuşulmamış gibi birlik beraberlik mesajları veriliyor. Herkesi gerçekçi olmaya davet ediyorum” dedi.

Olgun, sanki Tanrıverdi ile aralarında “kan davası” varmış gibi hava yaratanlar olduğundan şikayet ederek, başkanın 20 yıllık dostu, abisi olduğunu söyledi. 42 yaşında olduğunu, 9 yaşından beri hayat mücadelesi verdiğini, hep kendi imkanlarıyla olduğunu anlatan Olgun şöyle devam etti:

“Malatyaspor üzerinden kimse prim yapamaz. Rektörümüzün bütün iyi niyetiyle çabası yeterli olmadı. Burada gerçekler konuşulmuyor. Gerçekleri konuşmadığımız sürece, birlik beraberlik sağlanmadığı sürece kimse bir şey yapamaz. Birlik beraberlik sağlanırsa her şey yapılır. Sayın başkanıma rica ediyorum. Buyursun yönetimini yapsın, ben çekileyim, kulüpte malzemecilik yapayım. Yönetim kurulu seçilsin Pazartesi her türlü maddi manevi desteği herkesten daha çok yapacağıma söz veriyorum. Bizim amacımız Malatyaspor’u yönetmek mi, hizmet etmek mi, üzerinden prim yapmak mı? Ben yaşadığım sürece bunu izin vermeyeceğim”

Olgun, kendisiyle ilgili “sert olduğu, kırıp döktüğü” iddialarına karşı çıkıp, ne yaptıysa Malatyaspor için yaptığını söyledi.

Dedikodulardan şikayetçi olan, Cumartesi sabahı adaylıktan çekildiği söylentilerine değinen Olgun “Lafı bırakıp icraat yapacağız. Hepimiz 1. lig istiyoruz. Bunun bedeli var. Yönetimden ayrıldığım zaman söz vermiştim. O sözü tutuyorum. İhtiyaç duyulduğu an Malatyaspor’un emrindeyim. Koltuk sevdası için aday olmadım. Reklama ihtiyacım yok. 2 aydır çalıştık. 1 hoca ve 8 futbolcuyla anlaştık. Seçilirsem açıklayacağım” dedi.

Olgun, basında belediyeden kendisi ve Karadağ’ın destek istemediği haberlerini yalanlayıp “Bunu söylememiz imkansız. Belediye geçmiş yıllarda ne vermişse minimum yüzde 40 fazlasını vermek zorunda. Alt takımların 8 trilyona ihtiyacı var” dedi.

Olgun, Tanrıverdi’nin açıkladığı borcu karşılayacak güçleri olduğunu sözlerine eklerken, şovmen olmadıklarını, hizmete geldiklerini yineledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız