SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karadağ Yönetiminin Görev Bölümü

A- A+ PAYLAŞ

24 Haziran Cumartesi günü yapılan olağanüstü genel kurulda işbaşına gelen Malatyaspor Yönetim Kurulu görev bölümü yaptı. Pazar günü kulüp idari binasında bir basın toplantısı düzenleyen Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, yeni yönetimi açıkladı. Eserdi, teknik direktör ve transfer çalışmaları konusunda da bilgi verdi.

Malatyaspor’un yeni yönetiminin görev dağılımı şöyle oluştu:

Haşim Karadağ: Yönetim Kurulu Başkanı
İlyas Karahan: Başkan Vekili
Atilla Kantarcı: Başkan Yardımcısı (Futbol Şube Sorumlusu)
Ali Kaya: Başkan Yardımcısı
Ali Alkış: Başkan Yardımcısı (Mali Kaynak Sorumlusu)
Fahri Kara: Başkan Yardımcısı (Basın Sorumlusu)
Hüseyin Fidan: Muhasip
İbrahim Nart: Genel Sekreter
Fahrettin Eserdi: Basın Sözcüsü
Hasan Demir: Stadyum ve Tesisler Sorumlusu
Enes Tuncay Yarloğlueş: Hukuk İşleri Sorumlusu
Şaban Taçyıldız: Üye
Mehmet Duman: Üye
Mehmet Orhan: Üye
Zeynel Öztop: Üye

"KAOS YAŞANMADI.."
Malatyaspor kongresinin örnek teşkil edecek şekilde olgun geçtiğini, kaos ortamı yaşanmadığını anlatan Eserdi “2 arkadaş çıkıp Malatyaspor’un sahipsiz kalmayacağını gösterdiler. Genel kurulda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Birlik ve beraberliğin devam etmesini istiyorum. Malatyaspor, 15 kişiyle yönetilecek bir kuruluş değil. Her kesim insanın sahip çıkması gerekiyor. Biz bu birlik ve beraberliği sezon ortasında sergilemiş olsak, şimdi Süper Ligde olacaktık” diye konuştu.

Kongrede eski yöneticilerden, işadamı Sabri Özel’in 100 bin dolar katkı sözü verdiğini anımsatan Eserdi “İnşallah yarın onlarca, yüze yakın Sabri Özel çıkacak” dedi.

Eski başkan Hikmet Tanrıverdi’ye alacaklarının önemli bir bölümünü bağışlamasından ve geri kalan alacağından dolayı zorluk çıkarmamasından dolayı teşekkür eden Eserdi, bunun kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Eserdi, “adı gibi olgun davrandı” diye nitelediği başkan adayı Necip Olgun’a, Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Aydın’a ve Malatya yerel basınına Malatyaspor’a verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

"ŞABAN ABİMİZ"İN DURUMU..
Önceki yönetim kurullarında da görev alan Şaban Taçyıldız’ın, Başkan Haşim Karadağ’ın ısrarıyla yönetime girdiğini duyuran Eserdi “Şaban abimiz Malatya Eğitim Vakfı Başkanlığını da yapıyor. Yorulmuştu. Girmemek istedi. Ancak biz kendisinin bilgi ve yöneticilik tecrübelerinden yararlanmak istedik” diye konuştu.

TEKNİK DİREKTÖR KONUSU..
Teknik Direktör arayışlarının sürdüğünü, 3-4 ismin gündemde olduğunu ve birkaç gün içinde sonuçlanacağını haber veren Eserdi, Tanrıverdi’nin anlaştığı Levent Eriş’le çalışılmayacağını belirterek “Kendisi sadece Sayın Tanrıverdi ile çalışacağını söylemiş. Yanlış anlaşılmasın, Sayın Tanrıverdi’yi kast etmek istemiyorum, kendisi bugün bile bizlere yardım edeceğini söylüyor. Malatyaspor’un kurum olarak ikinci plana atılması doğru değil” dedi. Eserdi, Tanrıverdi’nin anlaştığı futbolcularla, yeni hocanın istemesi halinde, çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Eserdi'nin görev dağılımını bildirip, bazı açıklamalarda bulunduğu basın toplantısına, kulüpte olan başkan Haşim Karadağ katılmadı. Karadağ'ın o sırada diğer yöneticilerle toplantı yaptığı kaydedildi.

FOTOĞRAF: (Soldan Sağa) Stadyum ve Tesisler Sorumlusu Hasan Demir, Basın Sözcüsü Fahrettin Eserdi, Başkan Vekili İlyas Karahan.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız