SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karadağ'a Celil Şoku!

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig takımlarından Malatyaspor, Samsunspor'dan 2006 yılında transfer ettiği Celil Sağır'a verdiği 5 adet çekin karşılıksız çıkması üzerine açılan davada hem kulüp hem de kulüp başkanına toplam 640 bin YTL adli para cezası verildi.

Samsun 4. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Samsunsporlu Celil Sağır'ın 2006 yılında Malatyaspor'a transferi sırasında verilen 320 bin YTL değerinde 5 adet çekin karşılıksız çıkması üzerine Malatyaspor Kulübü ve Malatyaspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ hakkında dava açılmıştı. Bugün görülen davanın 5. duruşmasında müdahil avukatı Gonca Uyanık, şikayetçi olduklarını ve davayla ilgili yargılanan gerek kulüp başkanı gerekse kulübün cezalandırılmasını istedi. Yargılama sonunda, karşılıksız 5 ayrı çek suçundan Malatyspor Kulüp Başkanı Haşim Karadağ 320 bin YTL, Malatyaspor Kulübü de 320 bin YTL adli para cezasına çarptırıldı. Mahkeme ayrıca, hem Malatyaspor Kulübü hem de Başkan Haşim Karadağ'a 1'er yıl süreyle bankadan çek hesabı açılmasının yasaklanmasına karar verdi.

Futbolcu Celil Sağır, Malatyaspor'a transferi sırasında kendisine verilen 320 bin YTL değerindeki 5 adet çeki, Samsun'un Saathane Meydanı'nda satın aldığı bina karşılığı Yusuf Bayraktar'a vermiş, çeklerin karşılıksız çıkması üzerine Bayraktar, Malatyaspor Kulübü ve Kulüp Başkanı hakkında dava açmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız