SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karadağ'a İhraç

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Kulübü yönetim kurulu, eski başkan Haşim Karadağ'ın (fotoğraftaki) bazı basın organlarında kulübü küçük düşürücü aşağılayıcı açıklamalarını gerekçe göstererek kulüp üyeliğinden çıkarılmasını kararlaştırdı.

Nurettin Soykan Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyen Basın Sözcüsü Faysal Elkoca, Malatyaspor'un kurtulması adına çaba harcamalarına rağmen şu anda yapılacak hiçbir şeyin olmadığını ifade ederek, "Eski kulüp başkanları alacaklarını silme konusunda bizlere yardımcı olmadı. Malatyaspor'un önünün açılması adına herhangi bir girişimde bulunmadılar. Takımın önü bugünden itibaren kapalı durumdadır. Futbolcu alacakları konusunda yaptığımız görüşmelerde 6.5 milyon TL olan borcu, 3 milyon TL'ye kadar indirmiştik. Fakat 3 milyon TL'yi bulabilme adına yaptığımız görüşmelerde bir sonuç alamadık" dedi.

Malatyaspor'un Malatya'nın her şeyi olduğunu kaydeden Elkoca, "Gelinen noktada Malatya'nın göz bebeği olan Malatyaspor'a hiç kimsenin sahip çıkmadığını gördük. Özellikle yapmış olduğumuz istişare toplantısı sonrası somut adımlar atılacağını düşünsek de bu konuda yanıldığımızı gördük. Toplantı sonrasında da herhangi bir sonuç elde edilemedi. Malatyaspor, Malatya'nın tanıtımı açısından çok önemli bir değer, ama bu değerin kıymetini şehrimiz ve camiamız bilemedi. Bu noktada yönetim kurulu olarak 21 Haziran'da kongre kararı almıştık. Büyük ihtimal 21 Haziran'da çoğunluğun sağlanamayacağını düşünürsek, 28 Haziran'da Malatyaspor'un kaderi belli olacak. Takımın kapatılıp, kapatılmaması kararını Malatyaspor taraftarı belirleyecek. Gelinen noktada yönetim dışında hiç kimsenin Malatyaspor'un yaşatılması adına çaba sarf ettiğini göremedik. Türkiye'de birçok Anadolu kulübüne belediyeler destek verirken, Malatyaspor kulübünün yaşatılması adına hiç kimse destek vermemektedir. Mevcut yönetimimizin de yapabileceği bir şey kalmamıştır" diye konuştu.

Elkoca, "Ayrıca, göreve geldiğimiz günden bu yana kulüp hesaplarının incelenmesi işlemini sürdürüyorduk. Hesap incelemelerini 25 Haziran'da tamamlayarak, bu konuda kamuoyuna gerekli bilgiyi vereceğiz" dedi.

Yönetim kurulu toplantısında alınan kararları da açıklayan Faysal Elkoca şunları söyledi:

"Yönetim kurulu toplantımızda eski başkanlardan Haşim Karadağ’ın ulusal basında Malatyaspor’umuzu küçük düşürücü, aşalayığıcı demeçlerinden dolayı Malatyaspor kulüp üyeliğinden çıkarılmasına karar verilmiştir.

Ayrıca, yönetim kurulu üyesi Şenol Yalvaç, işlerinin yoğunluğu nedeniyle kulüpteki Sosyal İşler Sorumlusu görevinden istifa ettiğini yönetim kuruluna sunmuş ve Yönetim Kurulu kararıyla kabul edilmiştir."

STAD TOPLANTISINA ERTELEME..
Bu arada yönetimin, İnönü Stadı'nda 21 Haziran akşamı yapacağı belirtilen geniş çaplı toplantının, 27 Haziran'a ertelendiği bildirildi. Yönetimden,bu konuda "Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından 21 haziran pazar günü akşam saat 19:00 da inönü stadında yapılması planlanan Malatyaspor kulübünün geleceğiyle ilgili Malatyaspor taraftarının buluşacağı toplantının o gün İnönü Stadının müsait olmaması nedeni ile bu toplantı 27 Haziran Cumartesi günü 19:30'a ertelenmesine Malatyaspor Yönetim kurulu tarafından karar verilmiştir." açıklaması geldi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız