SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karadağ:''Alnımız Açık''...

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Başkanı Haşim Karadağ, MalatyaHaber.com'un
"Malatyaspor’a İcra Şoku" başlıklı haberindeki iddiaları doğruladıktan sonra, "enkaz devraldığı" iddiasında bulunda ve şöyle dedi:

"Benim ve arkadaşlarımın Allah'a şükür alnı açık. Biz bu borçları ödeyecek güce sahibiz ve de peyder pey ödüyoruz... Ancak, kamuoyu nasıl bir enkaz aldığımızı görsün ve bilsin.
Bakın, bir Selami Özdemir, bir Mert Korkmaz çok şey borçlu oldukları Malatyaspor'u ne duruma düşürdüler?..

Ama bir Emrah var ki Rize'ye giden kardeşimiz alacağı olan 230 bin YTL'yi tek kalemde sildi. Niye dedim ?.. Bana dediği aynen şu 'ne verdik ki, ne isteyeyim'... Mesela Bilal, genç kardeşimiz alacağı 100 bin YTL'yi istemedi...İşte böyle adam gibi adamlar var...

KAPTAN MERT GERÇEĞİ...

Kaptan Mert'e bakın, hem de Malatyalı..Kendisine haber gönderdim, 'gelsin şahsi çekimi vereyim' diye. O da haber yolladı 'avukatımla muhatap olun' diye... Daha ne söyleyeyim... Ama şunu herkes bilsin ki, bizim dönemimizde hiç bir Allah'ın kulunun tek kuruş alacağı bu kulüpte kalmayacak.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız