SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MGC Başkanı Karaduman'a Kutlama Ziyareti

0
Güncellendi - 2017-05-15 20:46:30
MGC Başkanı Karaduman'a Kutlama Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına 13.kez seçilen Haydar Karaduman’ı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci evinde ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan Malatya Gazeteciler Cemiyeti olağan kongresinde yeniden Başkanlığa seçilen ancak bir süğredir rahatsız olan Başkan Haydar Karaduman’ı evinde ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Malatya Gazeteciler Cemiyeti Malatya’nın en önemli basın kuruluşudur. Haydar Karaduman Başkanımızda yıllardır yerel basın için hizmet veriyor. Yeniden seçilerek güven tazeleyen Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Haydar Karaduman'ı ziyaret edip başarılarının devamını diledik” dedi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, “Sayın Bakanımız Malatya için çok önemli bir siyasetçidir. Onu Malatya olarak sahipleniyoruz, başarıları bizim başarımızdır. Bakanımızn ziyareti Malatya basınına ne kadar önem verdiğini gösteriyor” dedi.

AĞBABA'NIN ZİYARETİ..

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Haydar Karaduman'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına 13'üncü kez seçilen Haydar Karaduman’ı ziyaret etti. Ziyarette ilk olarak söz alan MGC Başkanı Haydar Karaduman, “Biz cemiyeti 28 sene önce kurduk. Malatya basını aralıksız olarak 28 yıl bizi seçtiler. Biz her zaman bütün siyasi partilerle aynı mesafede durmaya çalıştık" şeklinde konuştu.

Ağbaba ise Karaduman’a yerel basına verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederek "Uzun yıllardan beri Malatya'da yerel basınının var olma mücadelesini sürdürüyorsunuz. Biz de bundan sonraki cemiyet hayatında başarılar diliyoruz, hayırlı olmasını diliyoruz" dedi. Evkur Yeni Malatyaspor'un Süper lige çıkmasının kentte sevinçle karşılandığını belirten Ağbaba, "Başta teknik direktör olmak üzere, futbolculara, emek veren tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve yönetimine, destek veren Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkürü de her koşulda Malatyaspor ile gece gündüz her koşulda beraber olan cefakar taraftara ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Her zaman Evkur Yeni Malatyaspor'un yanında olmaya devam edeceklerini kaydeden Ağbaba, "Malatyaspor hepimizin ortak değeri ve bundan sonra da sahip çıkacağımızın bilinmesini istiyorum. Maçtan önce totem yapmıştım, şayet Malatyaspor Süper Lige çıkarsa, çok önemi kalmasa da Sivasspor maçına gideceğim demiştim. Umarım önümüzdeki dönemde tekrar eski başarılı günlerine kavuşur. Bu konuda yapılması gereken her şeye hazır olduğumu ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

Bülten- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız