SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karaduman Kalp Krizi Geçirdi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, kalp krizi geçirdi.

Mersin'in Tece beldesindeki yazlığında eşiyle birlikte tatilini geçiren Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Hamle Gazetesi sahibi Haydar Karaduman kalp krizi geçirdi. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Karaduman, burada tedavi altına alındı.

57 yaşındaki Karaduman, önceki yıl da Özel İdare Salonu'ndaki bir toplantı sırasında kalp krizi geçirmiş, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi altına alınmış, bazı damarların tıkalı olduğunun saptanması üzerine de by-pass ameliyatı olmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız