SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karahan Tüneli Girişinde Kaza: 6 Yaralı

0
Güncellendi - 2019-06-03 03:50:12
Karahan Tüneli Girişinde Kaza: 6 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bayram için memleketlerine giden ailenin bulunduğu otomobil tüneli girişinde kaza yaptı. Kazada 3'ü ağır 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Malatya-Kayseri karayolu üzerinde bulunan Karahan tüneli girişinde Emrah Ergiş yönetimindeki 46 ABH 795 plakalı otomobil kontrolden çıkarak yol kenarındaki bariyerlere ve levhaya çarptı. Kazada sürücü Emrah Ergiş ile araçtaki Cebrail, Nihal, Şilan Zeynep ve Fatma Ergiş yaralandı.

Çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve İtfaiye ekipleri sevk edildi.  Ekiplerin yardımı ile araçtan çıkartılan yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

DUVARA ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Bu arada Malatya'nın Göztepe Mahallesi'ndeki trafik kazasında da 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Battalgazi ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi, Göztepe Caddesi'nde Cumali K, idaresindeki 44 ES 268 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak istinat duvarına çarptı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı otomobilden kurtarılan Cumali K., 112 Acil Servis ekipleri tarafından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha- AA

Göztepe Mahallesi'ndeki kaza

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Murat (4 yıl önce)
    Yav arkadaş ister inanın ister inanmayın ama bu karahan geçidinde tünel yapılmadan önce de yapıldıktan sonra da kaza oluyo. Öncesinde hadi neyse yolun eğimine vs kabahat buluyoduk ama şimdi nasıl kaza yapıyorsunuz... Yanlış anlaşılmasın Allah esirgesin herkesi.. Allah şifa versin yaralılara inşallah... Ama biraz yavaş yahu.. neredeyse 10 mt genişliğinde yol!!! Şu mübarek Ramazan ayında bayram arifesinde yazık günah... Tekrar Allah şifa versin inşallah bir daha asla böyle şeyler duymayiz gitmeyiz.....
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (4 yıl önce)
    arkadaslar su mubarek bayram agzi kurallara uyun yavas gidin aksi takdirde anne baba ziyareti yerine dededenizi ziyaret edersiniz Allah korusun
    0
    0
    Yanıtla
  • Canercan (4 yıl önce)
    Trafik terorunu yapan yine bizleriz birakin araba suruculerinin kurallara uymasini yayalarin yuzde doksani nerdeyse kurallara uymuyor yayaya kirmizi isik yaniyir yaya yola firliyor allah sabir versin yakinlarina tum hastalara
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (4 yıl önce)
    Ya dur diyecek birşey varsa herkes önce kendine dur diyecek , her vatandaş her birey dikkatli olacak . Şu kocaman yolda, trafik yoğunluğu olmayan ,çift şerit yolda , ya uykulamak , ya hız yapmak vs lazım hız sınırına uyan , dikkatli olan biri zor kaza yapar . Kazaların yüzde 90 ni sürücü hatası..
    0
    0
    Yanıtla
  • çok güzel yorum yapmışsınız bravo
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (4 yıl önce)
    En büyük terör pkk
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Tunel bolgesine onlarca uyari olmasina ragmen hizli giriliyor..Bu kazada belki de baska bir surucu buna sebep oldu ama durum bu...en iyi sürücü trafik kurallarina uyan sürucudur...
    0
    0
    Yanıtla
  • FFM 44 (4 yıl önce)
    AĹLAH RIZASI ICIN BIR CÖZÜM BULUN EHLIYET ALANLARI EGITMEDE O BELGEYI VERMEYIN TÜRKIYE BU EGTIMLE GITTIGI SÜRECE ŞAVAŞDAN DAHA FAZLA INSAN ÖLÜYOR YA DA SAKAT KALIYOR YAZIK EN BÜYÜK TERÖR TIRAFIK KIM BUNA DUR DIYECEK
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖNCEKİ YILLARDA EHLİYET ALMAK ÇOK KOLAYDI.ŞİMDİ ZOR.BİR EHLİYET SINAVININ YAPILDIGI YERE GİDİN BİR İZLEYİN 8 KİŞİ BİR KİŞİYI SINAV YAPIYOR.KESİNLİKLE O AŞAMALARI GEÇMEYENLERE EHLİYET VERİLMİYOR.ÇOK SIKI.AMA EHLİYET ALDIKTAN SONRA BAZI KURALLAR UNUTULUYOR.SINAVLARDA SINAV GÖREVLİLERİ DE BAŞKA GÖREVLİLER TARAFINDAN TAKİP EDİLİYOR.SINAVDA TESBİT EDİLEN BİR HATADAN GÖREVLİLERİNDE GÖREVLERİ SON BULUYOR.CEZA ALIYORLAR.ÖNCEDEN YAZILI SINAVI ZOR EHLİYET KOLAYDI.ŞİMDİ TAM TERSİ OLDU.
    0
    0
    Yanıtla