SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karahan'da Son Rötuşlar

0
Güncellendi - 2016-02-02 15:18:56
Karahan'da Son Rötuşlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Kayseri Karayolunda üzerinde yeralan ve yapımına 2009 yılında başlanılan Karahan Tüneli birkaç güne kadar araç trafiğine açılıyor.

Doğu Anadolu'daki birçok ilin Batı’ya bağlandığı Kayseri yolunda Akçadağ ilçesi ile Darende ilçesi arasında yapımı tamamlanan yaklaşık 1,6 kilometrelik Karahan tünelinde mutlu sona yaklaşıldı. Çift tüp olarak yaklaşık 10 metre genişliğindeki tünelin yüksekliği 7 metre. Birkaç güne kadar araç trafiğine tümüyle açılacak olan Karahan tüneli ile birlikte 20 dakikada geçilen yol 5 dakikalık mesafeye düşecek.

KARAHAN TÜNELİ BİRKAÇ GÜNE AÇILIYOR (İHA/MALATYA-İHA)

Toplam maliyeti 175 milyon 610 bin lira olan Karahan Tünelinde Karayolları Şube şefliği görevlileri tarafından son rötuşların tamamlandığı belirtildi. Aydınlatma ve işaretleme levhalarının da tamamlandığı ve tünelin çift taraflı olarak birkaç gün içerisinde araç trafiğine açılacağı belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • recep akgün (8 yıl önce)
    hayirli olsun :)
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (8 yıl önce)
    Nihayet. Çok şükür. Hayırlı Olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (8 yıl önce)
    Allah hayırlı uğurlu etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (8 yıl önce)
    Darısı erkenek tüneline.
    0
    0
    Yanıtla