SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karahan'ın İçmesuyu Sorunu Çözüldü

0
Güncellendi - 2016-09-01 17:29:37
Karahan'ın İçmesuyu Sorunu Çözüldü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içmesuyu alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Battalgazi İlçesi Karahan Mahallesi’nde yapılan çalışmalar sonucunda içmesuyu sorunu çözüldü.

Muhtar Ongen: Allah Devletimizden Razı Olsun

Battalgazi İlçesi Karahan Mahalle Muhtarı Remzi Ongen, içmesuyu konusunda mahallelinin sıkıntı çektiğini kaydederek, su temin etmek için tankerler ile su taşıdıklarını ifade etti. Muhtar Ongen, “İçmesuyu sıkıntımız vardı. MASKİ Genel Müdürlüğü 2 bin 500 metrelik bir hat döşedi. Mevcut olan su deposu faaliyete geçirildi. Hat döşendi, su evlere verildi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte çok rahatladık. Alla devletimizden razı olsun. 250’ye yakın hanemiz susuzluktan kurtulmuş oldu. Bu az bir sayı değil. Yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ve MASKİ yetkililerine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Dr. Özdemir: Vatandaşlarımıza Hayırlı Olsun

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Karahan Mahallesi’nin içmesuyu sorununu çözdüklerini belirterek, yaklaşık 2 bin 500 metrelik yeni hat döşendiğini kaydetti. Dr. Özgür Özdemir, “Halı hazırda bir içmesuyu deposu vardı. Gerekli tamir ve tadilatını yaptıktan sonra Gündüzbey Kaptaj hattı üzerinden mahallemiz için bağlantı yaptık. Yaklaşık 200 bin TL’ye mal olan çalışma sonucunda Karahan Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızın içmesuyu sorununu tamamen çözmüş olduk. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Malatya genelinde çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız