SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karakaş Konağı İçin Restore İhalesi

0
Güncellendi - 2016-05-25 20:41:58
Karakaş Konağı İçin Restore İhalesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya kültüründe önemli bir yere sahip olan ancak, yıllardır atıl vaziyette bulunan tarihi Karakaş Konağı, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilecek.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisinin gerçekleşmesinin ardından Niyazi Mısri Caddesi üzerinde bulunan tarihi Karakaş Konağı restorasyon ihalesine çıkıyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından restorasyon uygulama yapım işi için 9 Haziran 2016 günü saat 10.30’da Büyükşehir Belediyesi'nde ihale yapılacak. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından imzalanacak sözleşme ile birlikte 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak, işe başlanılacağı ihale şartnamesinde belirtilirken, işin bitim süresinin ise 365 gün olduğu kaydedildi.

Öte yandan 13 Mayıs 2015 tarihinde Karakaş Konağı’nda yangın meydana gelmiş ve maddi hasar oluşmuştu.

iha- malatyahaber.com

Karakaş Konağı'nda Yangın 2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Fehamet (7 yıl önce)
    Kullanın kardeşim restore edip atmayın kenara müze yapın lokanta yapın yapın bişeyler
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Bu kaçıncı restore kardeşim. Yıkın gitsin, ne tarihi var, ne de namı. Yerine bir otopark veya çocuk parkı ya da yeşil alan vb daha faydalı bir şey yapılsın, insan yararına. Vali Ulvi SARAN döneminden beri şu kerpiç yapıya aktarılan ve daha da aktarılacak olan paralarla aynı mekana 10 katlı bir bina dikilerek içerisi dayalı döşeli hale getirilirdi. Saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla
  • http://www.kulturportali.gov.tr/turkiye/genel/gezilecekyer/karakas-konagi İşte size tarihi ve namı. Malatyada camiler dışında bu kadar eski bir bina daha söyleyin.
    0
    0
    Yanıtla