SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Karakavak' Operasyon Adı!

A- A+ PAYLAŞ

Polisin, sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonunun sonuncusunda esrar ve ruhsatsız silah ele geçerken, 3 kişi mahkemece tutuklandı.
Bu arada, bir kişinin otobüsle tarihi eser kaçırdığı ihbarı üzerine otobüs Darende'de durdurularak arandı.

SOKAK SATICILARINA OPERASYON..
Karakavak Semti'nde "KARAKAVAK" kod adıyla gerçekleştirilen operasyonla ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlilerimizin Esrar maddesi kaçakçılığı ile ilgili sokak satıcılarına yönelik KARAKAVAK Kod adlı planlı çalışması devam ederken ilimiz Karakavak mahallesinde bir evde 3 şahsın esrar maddesi pazarlığı amacıyla bir araya geldiklerinin öğrenilmesiyle birlikte yapılan seri operasyonda; G.A., A.K., ve M.S. isimli şahısların esrar maddesi pazarlığı aşamasında oldukları görülerek suçüstü yakalanmışlardır.

Şüphelilerin bulundukları ikamette yapılan aramada toplam 8 Kğ. 213 gram esrar maddesi, 2 (iki) kök kenevir bitkisi, 1 adet ruhsatsız tabanca, esrar maddesi alışverişinde kullanıldığı değerlendirilen toplam 6795 YTL para ele geçirilmiştir.

Şüpheliler G.A., A.K., ve M.S. haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte 14.09.2006 günü adli makamlara sevk edilmiş,şahıslar tutuklanmışlardır.

Uyuşturucu ile mücadelemize bundan önce olduğu gibi bundan sonrada aynı kararlılıkla devam edebilmemiz için halkımızın desteğine ve doğru ihbarlarına ihtiyaç duyulmakla birlikte, duyarlı vatandaşlarımızın bilgi ve duyumlarını 155 Polis İmdat veya KOM. Şube Müdürlüğümüz hizmetlerinde kullanılan 3223112 numaralı telefon ile irtibat kurmaları, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin korunması ve bir insanlık suçu olarak kabul edilmiş olan Uyuşturucuyla mücadelede en önemli adım olacaktır."

“TARİHİ ESER KAÇIRIYORLAR” İHBARI ÜZERİNE..
Öte yandan, 155 Polis İmdat telefonuna yapılan bir ihbarda, 19.30’da Malatya’dan İstanbul’a gitmek üzere hareket eden otobüsün 43 numaralı koltuğunda oturan 44 yaşındaki C.Y. adlı şahsın, eski eserler taşıdığı bildirildi. Savcılıktan alınan arama kararıyla otobüs Darende’de durduruldu ve C.Y.’nin bagajında 1 adet 5’li şamdan, 1 pirinç kuş, 1 cezve, 1 döküm tas, 1 ampul karpuzu, 1 porselen tabak ile 1 adet Bizans Rehber Kitabı bulundu. C.Y. ifadesinde, bu eşyaları Malatya’da eski eşya satan dükkanlardan para karşılığında hediyelik olarak aldığını ve suç oluşturmadığını bildirdi. Soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız