SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karakaya Kıyı Kenar Haritasına Onay

0
Güncellendi - 2016-09-19 01:12:13
Karakaya Kıyı Kenar Haritasına Onay
A- A+ PAYLAŞ

Karakaya Baraj Gölü'nün, Yeşilyurt, Battalgazi ve Kale ilçeleri kesimindeki kıyı kenar çizgisine ait haritaların Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca onaylandığı ve askı süresinin sona erdiği bildirildi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Malatya ili, Yeşilyurt, Battalgazi ve Kale ilçeleri, Karakaya Baraj Göleti kıyı kesimine ait 1/1000 ölçekli halihazırda harita paftaları üzerine Valiliğimiz Kıyı Kenar Çizgisi Tespit Komisyonunca tespit edilen kıyı kenar çizgisi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı (Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü)’nca 01.07.2016 tarih ve 11463 sayılı makam oluru ile 3621 sayılı Kıyı Kanunu’nun 9. Maddesi uyarınca onaylanmıştır.” denildi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün açıklamasında 157 adet halihazır haritanın 30 gün süreyle askıya alındığı ve sürenin  önceki hafta sona erdiği kaydedildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

karakayaharitası

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız