SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karakaya Proje İhalesi Yapıldı

0
Güncellendi - 2016-05-10 15:55:11
Karakaya Proje İhalesi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Karakaya Baraj Gölü kenarlarında iskele yerlerinin tespiti, zemin sondajı, Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) ve imar planlarının yapım işi ihalesine 6 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 256 bin Lira olan ihaleye katılan firmalardan aşırı kırım ve aşırı yüksek rakamlar geldi.

İhalenin konusu

İleriye yönelik olarak yapılacak alt ve üst yapı çalışmalarına altyapı teşkil edilmesi amacıyla açılan ve Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılması düşünülen Yanaşma Yerlerinin (İskele) etüt proje araştırma fizibilite (tespiti) Sondaj (zemin etüdü) ÇED raporu ve İmar Planı işlerinin yapılması ihalesine 4’ü Ankara, 1 erde Konya ve İstanbul merkezli 6 firma katıldı.

Katılan firmalar, teklif ettikleri rakam (TL) ve merkezleri şöyle:

Çınar Müh. A.Ş.                    134.000   -Ankara

Ekonorm Çevre                    200.000   -Ankara

Örnek Şehircilik                   236.500   -Konya

Denar Deniz Araşt.              280.000   -İstanbul

MGS Proje Müşa.                 397.000    -Ankara

Dokay Planlama                   450.000    -Ankara

İhale sonucu, dosyaların incelenmesinden sonra taraflara yazılı olarak bildirileceği belirtildi.

malatyahaber.com- malatyayorum44.com

karakayabarajplan

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Huseyin (7 yıl önce)
    ayni is 1 firma digerinin 3 kati teklif vermis. 2 sekilde dusunebiliriz yuksek veren firma Malatya belediyesini kazikliyor . digeride ucuz veren firmada buyuk ihtimal bastan savma yapip projeye zarar verecek... Yani bu olaylar iyi irdelenmeli ucuzun herzaman kotu olmayacagi gibi pahalininda herzaman kaliteli olmayacagini bilmeliyiz.. yani metrajlar iyi incelenmeli bu firmalarin hakliliklari arastirilmalidir
    0
    0
    Yanıtla