SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karakaya'nın Son Kurbanı Serkan

A- A+ PAYLAŞ

Arkadaşlarıyla birlikte Karakaya Baraj gölüne balık tutmaya giden 19 yaşındaki genç boğuldu. Suyun derin olmadığını düşünerek giren ve yüzme bilmediği belirtilen Serkan Dirican adlı gencin cesedi, Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Dalgıç Ekibi'nin aramaları sonucu bulunarak gölden çıkarıldı.

Battalgazi ilçesi Bahçelievler Mahallesi Recepliler mevkiinde oturan, CHP'nin 2004 yerel seçimleri Battalgazi Belediye Başkan adayı olan Zafer Dirican'ın ve Beydağı Devlet Hastanesi hekimlerinden Dr. Abuzer Dirican'ın da akrabası olduğu öğrenilen Serkan Dirican'ın, 4 arkadaşı ile birlikte, Karakaya Barajı'nın Çolakoğlu Köyü kıyılarındaki kum ocağı mevkiine balık tutmaya gittiği, olta takıldığı için yüzme bilmemesine rağmen, derin olmadığı düşüncesiyle suya girince, aniden derinleşen suda boğulduğu bildirildi.

Kıyıya yakın bölgede adacıkların da bulunduğu belirtilirken, kum alınması nedeniyle derinleşen bölgede boğulduğu öne sürülen dershane öğrencisi Dirican'ın cesedi dalgıçların kısa süreli aramaları sonucu bulundu ve çıkarıldı.

Çiftçi Mehmet Dirican'ın 5 çocuğundan biri olan Serkan Dirican'ın cesedi çıkarılırken, babası ve yakınları gözyaşları içererisinde çalışmaları izlediler.

Olaya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca el konulurken, soruşturma sürüyor.

HABER- FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız