SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karakol İçin İmza Kampanyası

0
Güncellendi - 2017-03-17 01:48:25
Karakol İçin İmza Kampanyası
A- A+ PAYLAŞ

Malatya  Dilek Mahallesi'nin sakinleri, son dönemlerde asayiş olaylarında artış yaşandığını belirterek, karakol istedi.

Dilek Mahallesi sakinleri, son dönemlerde asayiş olaylarına tepki göstererek, Malatya Valisi ve Alay Komutanına seslenerek, karakol istedi. Mahalle sakinlerinden esnaf Ahmet Sürücü, “Biz mahallemizde son zamanlarda çıkan asayiş olaylarından dolayı ilçemizde rahat bir şeklinde oturamıyor ve gezemiyoruz. Lütfen bize yardım etsinler” ifadelerini kullandı. Bir diğer mahalle sakini Hüseyin Avcı ise, “Dilek Mahallesi olarak imza kampanyası başlattık. Daha sonra topladığımız imzaları Malatya Valisi Sayın Mustafa Toprak’a teslim edeceğiz. Yetkiler bizlerin sesini duysun ve bizlere yardım etsin” şeklinde konuştu.

“Karakol istiyoruz”

Malatya Yeşilyurt Merkez İlçesine Bağlı olan Dilek Mahalle Muhtarı Osman Karaavcı da mahalleliye destek oldu. Karaavcı, "Dilek Mahallemizde son günlerde çıkan asayiş olaylarından dolayı rahatsız oluyoruz. Bizler de mahalle sakinleri olarak imza kampanyası başlattık. İmzaları daha sonra Malatya Valisi Mustafa Toprak teslim edeceğiz. Arkadaşlar mahallemizin nüfusu 15 bin dolayındadır. Mahallemizde silahlı saldırılar, hırsızlık meydana gelmektedir. Mahallemizde güvenlik merkezi kurulmasını istiyoruz. Esnaflarımızın güvenliğinin, vatandaşlarımızın huzurunun sağlaması için mahallemize karakol istiyoruz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız