SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Karakola Saldırı.." Denilince..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:13:09
A- A+ PAYLAŞ
Malatya’da kahvehane ortakları arasında çıkan kavga nedeniyle şikayete giden şahıs ve yanındakilere polis karakolu yakınında saldıran grup, 1 kişiyi tabanca ile yaraladı. Karakol nöbetçisi olayı karakola saldırı şeklinde anons edince, emniyet alarma geçti. 
Alınan bilgiye göre, Malatya Merkez Dörtyol mevkiinde kahvehane işleten Yusuf T. (52) ile Salih G. (45) arasında çıkan anlaşmazlık nedeniyle Salih G.'nin, ortağı Yusuf T. ve ortağının oğlu Miraç T. tarafından otomobille kaçırılıp dövüldüğü ve üzerindeki bir miktar paranın alındığı iddia edildi.
 
Daha sonra bırakılan Salih G.’nin hastaneye gidip tedavi olduktan sonra şikayet için yanında bulunan oğlu Ahmet G. ve Rıza A. (24) ile birlikte saat 02.30 sularında Sümer Polis Karakolu’na giderken, karakola yakın bir noktada diğer grubun karşılarına çıkıp önce dövdükleri, ardından tabanca ile ateş açtıkları ve saldırıda Rıza A.’nin dizinden yaralandığı belirtildi.
 
Kavga esnasında Sümer Polis Karakolu’ndaki nöbetçi polis memurunun olayın karakola yapılmış bir saldırı şeklinde anons etmesi nedeniyle emniyet ekipleri alarma geçerken, yaralı şahısların verdiği ifade üzerine olayın karakola değil, iki grup arasındaki kavga nedeniyle çıkmış olduğu anlaşıldı.
 
Yaralanan şahıslar ambulansla devlet hastanesine kaldırılırken, polis ekipleri kaçan Emrah A. (26), Çetin D. (32), Yusuf T. ve Miraç T.’yi yakalayarak gözaltına aldı.
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız