SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karakola Saldırı:2 Şehit

A- A+ PAYLAŞ

Tunceli Geyiksuyu bölgesindeki arazide arama yapan bir tim, teröristlerle sıcak temas sağladı. Çatışmada bir komanda teğmen ile bir uzman çavuş şehit düştü.
 
BAYRAM süresince eylemsizlik kararı aldığını açıklayan terör örgütü PKK, bayramın bitmesiyle hain saldırılara başladı. Acı haber dün Tunceli’den geldi. Geyiksuyu bölgesinde arama-tarama faaliyeti yürüten askerler, akşam 17.00 sıralarında bir grup teröristle sıcak temas sağladı. Çatışmada Geyiksuyu Komando Taburu’nda görevli teğmen ile uzman çavuş şehit oldu. Kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede başlatılan operasyonlar hava destekli sürdürülüyor.
 
TEĞMENİN EVİNDE BÜYÜK ACI..

Tunceli'de teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Teğmen Bahadır Fuat Bahadıroğlu'nun baba ocağı acı haberle yıkıldı.
Bugün saat 17.00 sıralarında Tunceli Geyiksuyu kırsalında arama-tarama faaliyeti yürüten askerler bir grup teröristle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada Geyiksuyu Komando Taburunda görevli teğmen ile uzman çavuş çıkan çatışmada şehit düştü.
Yozgatlı şehit Teğmen Bahadır Fuat Buharalıoğlu'nun ailesine acı haberi İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli Yarbay Mikail Tek ile birlikte İl Müftüsü Nuh Korkmaz verdi.
 
BEN SANA ÖLÜMÜ NASIL YAKIŞTIRIRIM?
Şehidin kalp hastası olan babası Seyit Buharalıoğlu acı haberle yere yığıldı. Anne Ayten Buharalıoğlu ise gözyaşlarına boğularak, "Ölümü ben sana nasıl yakıştırırım, sen benim gözümün köküydün" diyerek ağıtlar yaktı.
 
Teğmen Bahadır Fuat Buharalıoğlu'nun bekar ve ailenin tek erkek çocuğu olduğu öğrenildi.
 

Tatvan’da saldırı: 3 yaralı
Bitlis-Tatvan karayolu üzerindeki Tatvan Devlet Hastanesi önünde 10’uncu Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı’nda nöbet değişiminden dönen askeri araca ateş açıldı. Askerler anında karşılık verince, 4 kişi oldukları belirlenen teröristler, otomobille olay yerinden kaçmaya çalıştı ancak bu sırada otomobil kaza yaparak devrildi. Otomobilden çıkan teröristler yoldan geçen bir otomobili durdurarak olay yerinden uzaklaştı. Saldırıda 3 asker hafif yaralandı. Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldığını söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız