SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karakolda da Can Güvenliği Yok!..

A- A+ PAYLAŞ

Akpınar’daki bir olaya müdahale eden 2 polis, karşı koyan şahıslarca hafif yaralandı. Karakoldaki kavgada da iki görevlinin yaralandığı bildirildi.

KAVGAYA MÜDAHALE SIRASINDA..
Akpınar Aslantepe Caddesi Dişbudak Sokağı civarında kavga olduğu yolunda 20.20 sıralarında yapılan anons üzerine olay yerine giden polis ekiplerini görünce kaçmaya çalışan M.K., S.U., K.K. ve E.G. adlı şahıslar yakalandılar. Olay yerine sonradan gelen ve bu kişilerin polis aracına bindirilmesini engelleyen İ.K. adlı şahıs da polis tarafından yakalandı. Şahıslardan K.K.’nın üzerinde bir adet tabanca ve 5 mermi, M.K.’de ise 1 adet bıçak bulundu. Olay sırasında polis memurları F.Y. ve B.İ.’nin hafif yaralandıkları belirtilirken, gözaltına alınan zanlılar suçlamaları kabul etmediler. E.G., İ.K. ve S.U. adlı şahıslar, ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatıyla serbest bırakılırken, “Susma Hakkını” kullanarak karakolda ifade vermeyen K.K. ve M.K. ise adliyece salıverildiler.

KARAKOLDA KAVGA..
Beydağı Polis Merkezi binasında bulunan Yeşilkart Büro Amirliği’ne giden 35 yaşındaki D.Ö. adlı şahsın, süresi biten Yeşilkartı için yapması gerekenlerin görevli memurlar tarafından anlatıldığı, bu sırada belgeleri dolaştırmak zorunda olmadığını söyleyen zanlının, küfür etmeye başlayıp, belinden bıçak çıkarak, kendisini ve orada bulunanları keseceğini söylediği, bunun üzerine polislerin müdahalesiyle yakalandığı bildirildi. Olay sırasında A.G.M. ve M.A.’nın hafif yaralandıkları, D.D., D.K., M.A. ve A.G.M. adlı polislerin şikayetçi olduğu D.Ö.’nün babası İ.Ö., ifadesinde, oğlunun Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğünü söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor..

SİLAH VE ESRAR..
Öte yandan, Cezmi Kartay Caddesi’nde içkili eğlence yerlerinin bulunduğu Sarıoğlu pasajında 23.30 sıralarında durumundan şüphelenilen 24 yaşındaki S.D. adlı şahsın üzerinde 1 adet 7.65 çaplı ruhsatsız tabanca, 7 mermi ile 6 gram esrar bulundu. Adliyeye verilen bu şahıs da serbest bırakıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız