SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karakolda Polis Dövülmüş..

A- A+ PAYLAŞ

Beydağı Polis Merkezi Yeşil Kart Bürosu’na gelen ve Jandarma görevlisi olduğu bildirilen şahsın polisleri dövdüğü öne sürüldü.

Polisten verilen bilgiye göre; Çarşamba günü saat 13.00 sıralarında Beydağı Polis Merkezi Yeşil Kart Bürosu’na gelen 22 yaşındaki S.F.G.’nin buradaki görevlilere hakaret edip bağırdığı, polislerin sakin olması yönündeki telkinleri sonunda oturduğu ve o arada ne iş yaptığı sorulduğunda Mardin’de Jandarma görevlisi olduğunu söylediği belirtildi. İddiaya göre, kendisinden kimlik istenen S.F.G., “Siz benden kimlik soramazsınız. Sizin işiniz değil” diyerek taşkınlık yaptı ve polislere saldırıp, R.I. ve M.B.O. adlı polislerin çeşitli yerlerinden yaralanmalarına neden oldu.

Polis açıklamasında, olayda yaralanan iki görevlinin şikayetçi olduğu, durumdan Cumhuriyet Savcısı’nın haberdar edildiği ve şahsın, savcının talimatıyla inzibat görevlilerine teslim edildiği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız