SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karakoldan Çıkmış, Ev Basmış!..

A- A+ PAYLAŞ

Başharık’taki olayda 2 kişiyi yaralamakla suçlanan zanlı, serbest bırakıldıktan sonra ev basmaya gitmiş.. Cengiz Topel ve Kanalboyu’ndaki olaylarda da 2 kişi bıçaklandı.

SUSTALI TAŞIYAN BALİCİ!..
Başharık Hasan Varol Mahallesi İnönü İlköğretim Okulu civarında 22.00 sıralarında kavga olduğu ihbarı üzerine giden polis etibi, 23 yaşındaki S.P. adlı şahsı kaçmak isterken yakaladı. Şahsın üzerinde 1 sustalı bıçak, uyuşturucu özelliği olan Bally yapışktırıcı tüpü ile poşet içerisinde koklanmak için akıtılan Bally bulundu. Bu sırada polislerin yanına gelen B.G. adlı vatandaş, evinin önüne gelen S.P.’nin “Sizi bıçakla keseceğim” diye bağırdığını ve şikayetçi olduğunu söylerken, S.P.’nin pantolonunun kalça kısmındaki kan farkedildi.

S.P., birlikte alkol aldığı şahısların kendisini dövdüklerini, bunlardan R.K.’nın da yaraladığını öne sürdü. Zanlı polis merkezine götürülürken, buraya gelen şahıslardan F.G.’nin sağ bacağından, R.K.’nın da göbeğinden yaralanmış olduğu saptandı. Bu iki şahıs da S.P.’den şikayetçi oldular.

İfadesi alınan şahıslardan S.P.’nin, savcının talimatıyla serbest bırakıldıktan sonra, bu kez R.K.’nın evine gittiği, şahsın annesi İ.Ş.’ye, “Kapıyı açın.. Hepinizi keseceğim” diye tehditlerde bulunduğu, 52 yaşındaki kadının bu sırada baygınlık geçirdiği bildirildi. Polis tarafından hastaneye kaldırılan İ.Ş., evine gelen S.P.’nin elinde bıçak görünce korkup bayıldığını bildirdi. Polis, birkaç saat önce sustalı bıçak ve bally ile yakaladığı, sonra serbest bıraktığı S.P.’yi, bu kez ekmek bıçağıyla birlikte gözaltına aldı.

CENGİZ TOPEL’DE..
Cengiz Topel Caddesi Üçgen Park civarında 00.30 sıralarındaki olayda da, 39 yaşındaki G.G. adlı kadın bıçakla yaralandı. Polis olayla ilgili olarak 27 yaşındaki C.D. adlı şahsı, ekmek bıçağıyla birlikte yakaladı. Tartışma sonucu bıçaklanan G.G.’nin, Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalenin ardından durumunun ağır olması nedeniyle Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevkedildiği bildirildi.

KANALBOYU’NDA..
Kanalboyu (Ş.Hamit Fendoğlu Caddesi)’nda da 01.00 sıralarındaki kavgada 22 yaşındaki S.G. bıçala yaralandı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan S.G., daha önceden aralarında husumet bulunan G.O.K.’nin kendisini dövdüğünü, daha sonra bıçakla yaralayıp tehditlerde bulunduğunu öne sürerken, 22 yaşındaki zanlı G.O.K. yakalandı ve ifadesi alındıktan sonra salıverildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız