SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karakuş Annesini Kaybetti

0
Güncellendi - 2016-05-08 19:51:47
Karakuş Annesini Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Karakuş, annesini kaybetti.

Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Karakuş’un annesi Ayşe Karakuş vefat etti. Orduzu Mahallesi’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ayşe Karakuş toprağa verildi.

Cenaze törenine merhumenin ailesi ve yakınları ile Vali Süleyman Kamçı, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Battalgazi Belediye Başkan yardımcıları Yaşar Karataş ve Nevzat Arslan katıldı.

Bu arada, Cumartesi ve Pazar günü Malatya'da Ayşe Karakuş'la birlikte 24 cenaze çeşitli mezarlıklarda toprağa verildi. Vefat eden ve Cumartesi Pazar günü toprağa verilen diğer 23 kişi şunlar:

Fahriye Atabay- Yaş:71

Sezai Turgut- Yaş:51

Azize Çınar- Yaş:52

Şenol Bitane- Yaş:33

Osman Kulu- Yaş:86

Sıdıka Bigeç- Yaş:78

Erson Çakmak- Yaş:74

Abdullah Karakuş- Yaş:61

Mehmet Gürsul- Yaş:20

Nilüfer Sevi- Yaş:54

Ömer Yavuz- Yaş:88

Tahsin İnan- Yaş:62

Sabri Hanlıoğlu- Yaş:77

Suzan Geniş- Yaş:71

Fatma Özbey- Yaş:80

Mehmet Sağlam- Yaş:63

Sultan Fidancı- Yaş:72

Abdullah Baykara- Yaş:92

Hatice Canpolat- Yaş:67

Namık Hakan Durhan- Yaş:58

Halil Şahin- Yaş:85

Emine Koçer- Yaş:103

Bedriye Develi- Yaş:76

iha- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız