SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Karaman Sabah Geri Geldi Ve..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'da teknik direktörlük görevi sona erdirilen Hikmet Karaman'ın, Çarşamba günü 14.30 uçağıyla gittiği İstanbul'dan Perşembe sabahı Malatya'ya döndüğü ve sözleşmesini feshettikten sonra takımla vedalaşıp Malatya'dan ayrıldığı bildirildi. Karaman'la birlikte 4 yardımcısı da görevden ayrıldılar. Malatyaspor Teknik Direktörlüğü için, Ziya Doğan'ın yardımcısı Hayati Palancı'nın adının ağırlık kazandığı belirtilirken, bu konuda kulüpten herhangi bir açıklama yapılmadı.

GELİŞME İSTANBUL'DA OLDU..
Salı günü öğleden sonra istifa ettiği haberleri duyulan Teknik Direktör Karaman, 18.30'da başlaması gereken antrenman öncesi Malatya'daki yöneticilerle biraraya gelerek uzun bir görüşme yaptı, bu nedenle de antrenman 19.00'a ertelendi. Bu görüşmede Karaman'ın istifası, görevden ayrılması durumu konuşulurken, toplantının sonunda Karaman'ın göreve devam kararı çıktı. Hem Karaman, hem de Başkan Yardımcısı Atilla Kantarcı, herhangi bir sorun olmadığını duyurdular, Karaman da takımı çalıştırdı. Antrenman devam etmekte iken ER TV'de, Karaman'ın görevden alındığı haberi, Başkan Vekili İlyas Karahan'a dayandırılarak verildi. Bu haber kafaları karıştırırken, Karahan'ın kendisini arayan Kantarcı'ya ve Bakış Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Yürekli'ye, böyle bir durumun sözkonusu olmadığını söylediği, hatta Yürekli'ye kendisinden sonra söz konusu televizyonu arayıp, böyle birşey olmadığını söyleyeceğini bildirdiği ifade edildi.

Teknik direktör konusunda bu "zikzaklar" yaşanırken, Hikmet Karaman, Kasımpaşa maçına hazırlanan Malatyaspor'a Çarşamba günü öğleden önceki ilk antrenmanı yaptırdı ve daha sonra bazı özel işlerini halletmek için, Perşembe sabahı dönüp çalışmalarını sürdürmek üzere izin istedi ve Çarşamba 14.30 uçağıyla İstanbul'a gitti.

İstanbul'a giden Karaman'la, başkan Haşim Karadağ'ın görüştüğü, o görüşmenin ardından, Malatya'ya gelmiş olan Başkan Vekili İlyas Karahan'ın, Karaman'la yolların ayrıldığı açıklamasını yaptığı bildirildi. İlk etapta bu konuda bir ajans tarafından önceden servise konulan haberlerin yalanlanması çabaları görülürken, kısa bir süre sonra Karahan'ın "yalanlanmak istenen haberin doğruluğunu teyit eden" açıklaması kamuoyuna yansıdı.

Tüm bunların ardından, Perşembe sabahı Karaman'ın Malatya'ya geldiği ve daha sonra kendisiyle yapılan görüşmenin ardından, sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği bildirildi. Hikmet Karaman'la birlikte yardımcıları İlhan Yağcıoğlu, Taşkın Güngör, Nihat Yüksel ve İzzet Karakulak'ın da Malatyaspor'dan ayrıldıkları bildirildi.

Karaman'ın daha sonra takımla, kulüp personeli ve Malatya'daki yöneticilerle vedalaşıp, tekrar İstanbul'a döndüğü öğrenildi.

Malatyaspor Teknik Direktörlüğü için, geçtiğimiz yıl Ziya Doğan'ın yardımcılığını yapan, Malatyaspor'un eski kaptanlarından Hayati Palancı ile görüşülmekte olduğu, büyük bir olasılıkla takımın başına Palancı'nın getirileceği öğrenildi.

Bu arada, yeni teknik direktör netleşinceye kadar takımı, Karaman'ın Malatyalı yardımcısı Mustafa Taşar'ın çalıştıracağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız